Allround Procesoperator m/v (fulltime)


Zuivelhoeve is onderdeel van Roerink Food Family, een familiebedrijf met vijf verschillende bedrijven en een gezamenlijke passie voor zuivel. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, variërend van Boer’n Yoghurt®, unieke smeerdips met roomkaas, heerlijke biologische geitenkazen en de lekkerste desserts gemaakt van verse melk. Smaak is onze onderscheidende factor.

Zuivelhoeve is producent van hoogwaardige en innovatieve zuivelproducten voor zowel de retail- als institutionele markt in de focusgebieden Nederland, Duitsland, België en Engeland. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een: 

Allround Procesoperator m/v
fulltime

Als Procesoperator ben je mede verantwoordelijk voor een efficiënt en kwalitatief optimaal verloop van de bereiding van onze producten. Werkzaamheden worden in een 2 of 3 ploegencyclus verricht.
 

Het takenpakket ziet er als volgt uit:

  • Verantwoordelijk voor de melkontvangst en –verwerking en het nemen van monsters ten behoeve van laboratoriumonderzoek evenals het thermiseren en koelen van ontvangen melk;
  • Het mixen en bereiden van ambachtelijke yoghurt, vla en pappen, conform recepturen;
  • Het reinigen en desinfecteren van procesinstallaties. Visuele en organoleptische beoordeling van het eindproduct voor het afvullen;
  • Het verlenen van medewerking bij de opstart van nieuwe projecten en proefproducties;
  • Traceren, analyseren en oplossen van eventuele storingen, zonodig storing doorgeven aan de Technische dienst;
  • Het verrichten van administratieve werkzaamheden voor o.a. de juiste tracebility van de eindproducten.

Functie-eisen:

Je hebt minimaal een afgeronde Mbo-opleiding niveau 4, bij voorkeur in de richting Levensmiddelen Technologie / Zuivel, aangevuld met Vapro B of een vergelijkbare studierichting. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. Daarnaast heb je kennis van de wettelijke richtlijnen en voorschriften op het gebied van HACCP. Je heb ruime werkervaring in de levensmiddelenindustrie, bij voorkeur procesindustrie. Je bent zelfstandig met een behoorlijke dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent een stressbestendige en flexibele team-player die zich graag verder wil ontwikkelen.

Spreekt het je aan om te werken in een mooi en succesvol bedrijf? Leg je voor jezelf de lat hoog en loop je van nature een stapje harder? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV,  graag tegemoet middels vacature@roerinkfoodfamily.nl. Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over de Roerink Food Family? Dan kun je contact opnemen met  Ans Odink, HR Manager.