Orderpicker/Logistiek Medewerker m/v (fulltime)


Zuivelhoeve is onderdeel van Roerink Food Family, een familiebedrijf met vier verschillende bedrijven en een gezamenlijke passie voor zuivel. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, variërend van Boer’n Yoghurt®, heerlijke biologische geitenkazen en de lekkerste desserts gemaakt van verse melk. Smaak is onze onderscheidende factor.

Zuivelhoeve

Zuivelhoeve is producent van hoogwaardige en innovatieve zuivelproducten voor zowel de retail- als institutionele markt in de focusgebieden Nederland, Duitsland en België. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een:

 

Orderpicker / Logistiek medewerker m/v 

fulltime

 

 

Als Orderpicker ben je werkzaam in ons warehouse in Raalte. In de loop van 2018 wordt ons nieuwe Logistiek centrum geopend in Oldenzaal. Je bent verantwoordelijk voor het picken van orders opdat onze distributeur de bestellingen naar de klant tijdig en efficiënt kan verzorgen. Werkzaamheden worden in een ‘verschoven dagdienst’ verricht.

 

Het takenpakket ziet er als volgt uit:

  • Zorgdragen voor een efficiënt en zorgvuldig beheer van het warehouse, inclusief de voorraadstellingen;
  • Het aan de hand van picklijsten / bestellijsten verzamelen en zorgvuldig controleren van artikelen voor een klant volgens de richtlijnen van voedselveiligheid;
  • Het controleren van de THT datum van de gepickte artikelen, rekening houdend met specifieke klantafspraken;
  • Het signaleren van bijzonderheden – breuk, onvoldoende voorraad – en melden bij de leiding;

 

Functie-eisen:

Je hebt minimaal een afgeronde Mbo-opleiding niveau 2/3, bij voorkeur in de richting Logistiek, aangevuld met Heftruck- en reachtruckcertificaat. Daarnaast heb je enige jaren ervaring in een soortgelijke functie. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift en heb je kennis van de wettelijke richtlijnen en voorschriften op het gebied van HACCP.
Je bent zelfstandig met een behoorlijke dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent een stressbestendige en flexibele team-player die zich graag verder wil ontwikkelen.

 

Spreekt het je aan om te werken in een mooi en succesvol bedrijf? Leg je voor jezelf de lat hoog en loop je van nature een stapje harder? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet middels vacature@roerinkfoodfamily.nl. Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve? Dan kun je contact opnemen met Ans Odink, HR Manager.