Logistiek Medewerker m/v (fulltime)


Zuivelhoeve is onderdeel van Roerink Food Family, een familiebedrijf met vier verschillende bedrijven en een gezamenlijke passie voor zuivel. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, variërend van Boer’n Yoghurt®, heerlijke biologische geitenkazen en de lekkerste desserts gemaakt van verse melk. Smaak is onze onderscheidende factor.

Zuivelhoeve

Zuivelhoeve is producent van hoogwaardige en innovatieve zuivelproducten voor zowel de retail- als institutionele markt in de focusgebieden Nederland, Duitsland en België. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een: 

Logistiek medewerker m/v 

fulltime

 

Als Logistiek medewerker ben je mede verantwoordelijk voor de verlading van de op de productielocatie geproduceerde artikelen naar het betreffende warehouse. Werkzaamheden worden in een 3 ploegencyclus verricht.

 

Het takenpakket ziet er als volgt uit:

  • Het ontvangen van producten van de productieafdeling, conform richtlijnen. Dit impliceert dat artikelen worden opgeslagen in de koelcel, rekening houdend met terugkoeltijden. Vervolgens worden pallets geseald en verladen in de oplegger;
  • Het verrichten van administratieve werkzaamheden waaronder het opboeken, middels scanning, van ontvangen voorraden in het ERP-systeem. Verder worden de vrachtbrieven uit het ERP systeem gegenereerd;
  • Verantwoordelijk voor aanname en controle van ontvangen goederen, aangeleverd door derden. Deze goederen inboeken en labels uitdraaien;
  • Het verwerken van retourgoederen, waaronder emballage.

Functie-eisen:

Je hebt minimaal een afgeronde Mbo-opleiding niveau 2/3, bij voorkeur in de richting Logistiek, aangevuld met Heftruck- en eventueel reachtruckcertificaat. Daarnaast heb je enige jaren ervaring in een soortgelijke functie. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift en heb je kennis van de wettelijke richtlijnen en voorschriften op het gebied van HACCP.

Je bent zelfstandig met een behoorlijke dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent een stressbestendige en flexibele team-player die zich graag verder wil ontwikkelen. 

Spreekt het je aan om te werken in een mooi en succesvol bedrijf? Leg je voor jezelf de lat hoog en loop je van nature een stapje harder? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV,  graag tegemoet middels vacature@roerinkfoodfamily.nl. Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve? Dan kun je contact opnemen met  Ans Odink, HR Manager.