Orderpicker/Logistiek Medewerker m/v (parttime)


Zuivelhoeve is onderdeel van Roerink Food Family, een familiebedrijf met vier verschillende bedrijven en een gezamenlijke passie voor zuivel. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, variërend van Boer’n Yoghurt®, heerlijke biologische geitenkazen en de lekkerste desserts gemaakt van verse melk. Smaak is onze onderscheidende factor.

Zuivelhoeve Winkelbedrijven

Zuivelhoeve Winkelbedrijven is uitgegroeid tot een toonaangevende franchiseformule met 64 winkels. In onze winkels wordt, naast onze eigen zuivelproducten, een uitgebreid assortiment gevoerd van boeren- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten.

Door de sterke groei van ons aantal winkels is de vacature ontstaan van

 

Orderpicker / Logistiek medewerker m/v 

2 dagen per week

 

Als Orderpicker ben je in eerste instantie werkzaam in ons warehouse in Raalte. Na de jaarwisseling wordt ons nieuwe Logistiek centrum geopend in Oldenzaal. Binnen ons hechte logistieke team ben je verantwoordelijk voor het picken van de weekorders voor de winkels.  Onze winkels worden standaard op vaste momenten – op woensdag of donderdag – beleverd. Het verzamelen van de orders vindt dus plaats op maandagmiddag, dinsdag en woensdag.

 

Het takenpakket ziet er als volgt uit:

  • Het aan de hand van picklijsten / bestellijsten verzamelen en zorgvuldig controleren van artikelen voor een winkel volgens de richtlijnen van voedselveiligheid;
  • Het controleren van de THT datum van de gepickte artikelen, rekening houdend met specifieke klantafspraken;
  • Het signaleren van bijzonderheden – breuk, onvoldoende voorraad – en melden bij de leiding;

 

Functie-eisen:

Je hebt MBO-niveau, bij voorkeur richting Logistiek. Daarnaast heb je enige jaren ervaring in een soortgelijke functie. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift en heb je kennis van de wettelijke richtlijnen en voorschriften op het gebied van HACCP. Je bent zelfstandig met een behoorlijke dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent een stressbestendige en flexibele team-player.

Spreekt het je aan om part time te werken in een mooi en succesvol bedrijf? Leg je voor jezelf de lat hoog en loop je van nature een stapje harder? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet middels vacature@roerinkfoodfamily.nl. Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve? Dan kun je contact opnemen met Ans Odink, HR Manager.