Juridisch Assistente m/v (parttime)


Zuivelhoeve Winkelbedrijven is onderdeel van Roerink Food Family, een familiebedrijf met vier verschillende bedrijven en een gezamenlijke passie voor zuivel. Elk bedrijf heeft haar eigen specialiteit, variërend van Boer’n Yoghurt®, heerlijke biologische geitenkazen en de lekkerste desserts gemaakt van verse melk. Smaak is onze onderscheidende factor. 

Zuivelhoeve

Zuivelhoeve Winkelbedrijven is uitgegroeid tot een toonaangevende franchiseformule, momenteel hebben wij 64 winkels in beheer. In onze winkels wordt, naast onze eigen zuivelproducten, een uitgebreid assortiment gevoerd van boeren- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten. 

Door de sterke groei van ons aantal winkels is de vacature ontstaan van

 

Juridisch Assistente  m/v

Part time 24 / 28 uur

 

In de functie van Juridisch Assistente ben je verantwoordelijk voor de operationele en administratieve werkzaamheden op de centrale administratie van onze winkelformule in Oldenzaal. 

 

Het takenpakket ziet er als volgt uit: 

  • Mede verantwoordelijk voor een optimaal verzorgde administratie. Hierbij denken we o.a. aan het opstellen en bewaken van overeenkomsten met projectontwikkelaars, huurkoopovereenkomsten en huurcontracten met onze franchisers;
  • Het beheren van data van het productassortiment waaronder de inkoop- en verkoopprijzen in het systeem. Wijzigingen doorvoeren in bestel- en kassasystemen. Hieromtrent contacten met leveranciers onderhouden en de communicatie naar de winkels verzorgen;
  • Het uitwerken van het prijsbeleid en –beheer van producten voor de winkels. Het wekelijks verzamelen en analyseren van winkelomzetten;
  • Controle uitoefenen op betalingen en mede verantwoordelijk voor debiteurenbeheer;
  • Administratieve ondersteuning bieden bij voorkomende werkzaamheden, o.a. voor de verbouwing, inrichting en opening van nieuwe winkels.

 

Functie-eisen: 

  • Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur richting MER, sterke financiële juridische achtergrond;
  • Enige jaren relevante werkervaring binnen een juridisch team;
  • Je hebt een no-nonsense mentaliteit, bent adequaat, nauwkeurig, assertief en zeker ook resultaat gericht met een behoorlijke dosis verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Vanzelfsprekend heb je een goede uitdrukkingsvaardigheid, zowel in woord als geschrift;
  • Je bent een initiatiefrijke zelfstandige enthousiaste team-player die zich graag verder wil ontwikkelen en stevig in haar schoenen staat.

 

Spreekt het je aan om te werken in een mooi en succesvol bedrijf? Leg je voor jezelf de lat hoog en loop je van nature een stapje harder? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet middels vacature@zuivelhoeve.nl. Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve? Neem dan even contact op met Ans Odink, HR Manager.