Proces Technoloog m/v


De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family. Alle bedrijven produceren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, variërend van Boer’n Yoghurt® en de lekkerste desserts gemaakt van verse melk. Smaak is onze onderscheidende factor. 

Zuivelhoeve

Zuivelhoeve is producent van hoogwaardige en innovatieve zuivelproducten voor zowel de retail- als institutionele markt in de focusgebieden Nederland, Duitsland en België.

Binnen Zuivelhoeve is de vacature ontstaan voor

 

PROCES TECHNOLOOG m/v, 

80 / 100% parttime

 

De functie van Proces Technoloog is nieuw binnen de Roerink Food Family. Door de vele nieuwe projecten binnen onze bedrijven ligt ook op technisch terrein continue een nieuwe uitdaging. Je bent onderdeel van onze afdeling Operations en werkt intensief samen met collega’s van Productie, Kwaliteit, TD, Inkoop en Marketing.

 

Het takenpakket ziet er als volgt uit: 

  • Uitvoeren van analyses om het niveau van procesbeheersing te optimaliseren en het ontstaan van kwaliteits- en procesafwijkingen te minimaliseren;
  • Opstellen van processpecificaties en verantwoordelijk voor het implementeren en bewaken van procesoptimalisatie en validatie in de productieomgeving;
  • Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe en verbeteringsprocessen, producten, ingrediënten en verpakkingen waaronder ook proefproducties en validaties;
  • je initieert verbetertrajecten om eventuele knelpunten in de productie op te lossen, daarnaast fungeer je als troubleshooter;
  • je participeert in  projectteams met als doel veiligheid, kwaliteit en efficiency te maximaliseren;
  • Trainen en coachen van medewerkers bijvoorbeeld bij inbedrijfname van gewijzigde processen of bij ingebruikname van nieuwe producten en verpakkingen. 

 

Functie-eisen:

  • Gerichte afgeronde HBO/WO opleiding richting levensmiddelentechnologie of een aanverwante food of procestechnologische opleiding. Kennis van zuivel is natuurlijk een pré;
  • Je hebt al enkele jaren vergelijkbare werkervaring opgedaan in een food productiebedrijf;
  • Je hebt een helicopterview met conceptueel denkvermogen en een strategische visie, je kunt samenwerken met verschillende disciplines in de organisatie;
  • Je hebt een no-nonsense mentaliteit en een proactieve praktische werkhouding;
  • Je bent een initiatiefrijke analytische team-player die zich graag verder wil ontwikkelen en stevig in zijn/haar schoenen staat.


Spreekt het je aan om te werken in een mooi, succesvol en dynamisch familiebedrijf? Leg je voor jezelf de lat hoog? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet middels vacature@roerinkfoodfamily.nl.  Voor meer functie-inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Ans Odink, HR Manager.