Stageplaats Marketing & Communicatie (HBO)


Zuivelhoeve Winkelbedrijven is onderdeel van Roerink Food Family, een familiebedrijf met drie verschillende bedrijven en een gezamenlijke passie voor zuivel. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, variërend van Boer’n Yoghurt® en de lekkerste desserts gemaakt van verse melk. Smaak is onze onderscheidende factor. 

Zuivelhoeve Winkelbedrijven

Zuivelhoeve Winkelbedrijven is uitgegroeid tot een toonaangevende franchiseformule met een groeiend aantal winkels. In onze winkels wordt, naast onze eigen zuivelproducten, een uitgebreid assortiment gevoerd van boeren- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten. 

Door de sterke groei van ons aantal winkels is de vacature ontstaan van

 

Stageplaats Marketing en Communicatie m/v

HBO

Minimaal 32 uur per week

 

Volg jij momenteel een Commerciele opleiding en ben je op zoek naar een stageplaats? Dan bieden wij je een interessante opdracht aan binnen de afdeling Marketing bij Zuivelhoeve Winkelbedrijven in Oldenzaal.

 

Wat ga je doen?

Vanaf dag één ben je onderdeel van het marketing team waar je verantwoordelijk bent voor eigen taken en projecten. Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het werken aan de nieuw te lanceren website met de daarbij behorende operationele werkzaamheden, het bedenken en maken van nieuwe content en het onderhouden van Social Media kanalen. 

De stage kan zo worden ingevuld dat deze aansluit bij de verplichtingen vanuit de onderwijsinstelling en je eigen interesses. 

Wat vragen wij?

-          Je bent een enthousiaste HBO-student en volgt bijvoorbeeld de opleiding Media Informatica & Communicatie, Commerciële Economie,
           Small  Business en Retailmanagement, Bedrijfskunde, Food & Business of een andere marketing gerelateerde opleiding;
-          Je bent proactief, sociaal en hebt een creatieve geest;
-          Je hebt ervaring met grafisch design en affiniteit met food is een pré;
-          Je werkt nauwkeurig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
 

Spreekt de opdracht je aan? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet middels vacature@roerinkfoodfamily.nl Voor meer inhoudelijke informatie omtrent de stage kun je contact opnemen met Ans Odink, HR Manager.