Hoofd Technische Dienst m/v (fulltime)


De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family. De bedrijven produceren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, variërend van Boer’n Yoghurt® tot de lekkerste desserts, gemaakt van verse melk. Smaak is onze onderscheidende factor. 

Voor het beheer, de ontwikkeling en optimalisatie van de productieprocessen en -systemen tussen de verschillende werkmaatschappijen is de vacature ontstaan voor een

Hoofd Technische Dienst m/v

Taken en verantwoordelijkheden:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van preventief en correctief onderhoud en initieer je technische verbeterprojecten. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van een maximale beschikbaarheid van productiemiddelen en service installaties rekening houdend met bestaande wetgeving. Daarnaast draag je zorg voor een optimale conditie en beveiliging van de gebouwen en terreinen.

Als Hoofd TD ben je verantwoordelijk voor een veilig technisch beleid binnen het vastgestelde budget, het opstellen en de uitvoering van de onderhoudsplanning. Je stelt een jaarplan op voor de eigen afdeling en zorgt voor een goede evaluatie van de verrichte activiteiten. Je levert een belangrijke bijdrage aan een optimaal productieresultaat en hebt de verantwoordelijkheid voor de realisatie van investeringsprojecten.

Je ondersteunt / bepaalt preventieve en innovatieve maatregelen, je initieert continue verbeteracties en weet de juiste vertaalslag te maken van het technisch beleid naar de verschillende locaties. Je bent verantwoordelijk voor de technische aansturing van de medewerkers van de afdeling TD en het onderhouden van de externe zakelijke contacten.

Functie-eisen:

  • Je beschikt over een afgeronde technische opleiding op HBO of academisch-niveau, elektrotechnisch een pré;
  • Je hebt meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke leidinggevende functie, bij voorkeur binnen de voedingsmiddelenindustrie. Gedegen kennis van proces gestuurde productieprocessen is een vereiste;
  • Kennis van de relevante wet- en regelgeving en kwaliteitseisen binnen de voedingsindustrie. Daarnaast heb je veiligheid hoog op de agenda staan;
  • Je hebt een stevige persoonlijkheid met groot probleemoplossend vermogen, je bent integer, besluitvaardig en beschikt over een goede dosis overtuigingskracht en leidinggevende vaardigheden.

Solliciteren:

Spreekt het je aan om te werken in een mooi, succesvol en dynamisch bedrijf? Leg je voor jezelf de lat hoog? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet middels vacature@roerinkfoodfamily.nl. Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Roerink Food Family? Dan kun je contact opnemen met  Ans Odink, HR Manager.