Stageplaats Marketing (HBO) september 2020


Roerink Food Family

Zuivelhoeve is onderdeel van Roerink Food Family, een familiebedrijf met drie verschillende bedrijven en een gezamenlijke passie voor zuivel. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, variërend van Boer’n Yoghurt®, Boer’n Vla® en het lekkerste ijs gemaakt van verse melk. Smaak is onze onderscheidende factor.

Zuivelhoeve

Zuivelhoeve is producent van hoogwaardige en innovatieve zuivelproducten voor zowel retail-als foodservice markt in de focusgebieden Nederland en Duitsland. Wat in 1981 is begonnen met de verkoop van zuivelproducten vanaf de boerderij is in 38 jaar uitgegroeid tot een familiebedrijf, waar met gepaste trots dagelijks gewerkt wordt aan de lekkerste ambachtelijke zuivelproducten. 

Onze plattelandszuivel wordt gemaakt van 100% verse weidemelk, deze melk komt van boeren uit onze directe omgeving. De combinatie van de stevige yoghurt, het lekkerste fruit en de transparante bijzondere verpakking maakt dat onze producten onderscheidend zijn in de markt. Met ons uitgebreide assortiment zijn diverse gebruiksmomenten in te vullen, maar allemaal ‘onmeunig lekker’. Ons motto is: als je weet wat je eet, proef je meer!

Binnen de afdeling Marketing zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Stagiair(e) m/v

HBO

 

Het betreft een fulltime meewerkstage voor een periode van 5 à 6 maanden. Als stagiair(e) krijg je de kans om een actieve bijdrage te leveren aan de activiteiten van ons Marketing team. Ben jij op zoek naar een veelzijdige fulltime meewerkstage? Dan is deze stage iets voor jou!

Wat ga je doen?
Het takenpakket ziet er als volgt uit:

 • Ondersteuning van de marketingafdeling in de dagelijkse werkzaamheden;
 • Het onderhouden en eventueel uitbouwen van de website;
 • Meedenken over nieuwe producten/concepten en de bijbehorende ondersteuning;
 • Het bijwonen van smaaktesten;
 • Teksten schrijven voor verschillende doeleinden;
 • Ondersteuning bij Social Media;
 • Meedenken over inrichting van evenementen.

Wat vragen wij?

 • Je bent een 3e-jaars HBO student. Bij voorkeur in de richting Commerciële economie, Small Business en Retailmanagement, Bedrijfskunde, Food & Business of een andere marketing gerelateerde opleiding;
 • Je bent op zoek naar een veelzijdige meewerkstage van 40 uur per week;
 • Je bent een aanpakker met een hands-on-mentaliteit;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
 • Je werkt nauwkeurig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Spreekt de opdracht je aan? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, tegemoet middels j.roeleven@zuivelhoeve.nl. Voor meer inhoudelijke informatie omtrent de stage kun je contact opnemen met Janneke Roeleven, Productmanager.