Stageplaats Marketing & Communicatie (HBO)


Zuivelhoeve Winkelbedrijven is onderdeel van Roerink Food Family, een familiebedrijf met drie verschillende bedrijven en een gezamenlijke passie voor zuivel. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, variërend van Boer’n Yoghurt® en de lekkerste desserts gemaakt van verse melk. Smaak is onze onderscheidende factor. 

Zuivelhoeve Winkelbedrijven

Zuivelhoeve Winkelbedrijven is uitgegroeid tot een toonaangevende franchiseformule met een groeiend aantal winkels. In onze winkels wordt, naast onze eigen zuivelproducten, een uitgebreid assortiment gevoerd van boeren- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten. 

Door de sterke groei van ons aantal winkels is de vacature ontstaan van

 

Stageplaats Marketing en Communicatie m/v

HBO

Minimaal 32 uur per week

 

Volg jij momenteel een Commerciele opleiding en ben je op zoek naar een stageplaats? Dan bieden wij je een interessante opdracht aan binnen de afdeling Marketing bij Zuivelhoeve Winkelbedrijven in Oldenzaal.

 

Wat ga je doen?

Vanaf dag één ben je onderdeel van het marketing team waar je verantwoordelijk bent voor eigen taken en projecten. Je werkzaamheden zullen voornamelijk gericht zijn op uit het verder uitbouwen en professionaliseren van onze website / webshop. Je zal onder andere gaan werken aan linkbuilding, SEO, conversie-optimalisatie, schrijven van nieuwe content, het doen van onderzoek en analyses opstellen via Google Analytics. Daarnaast zul je ook commercie ondersteunen en regelmatig contact hebben met zowel klanten als franchisers. 

Wij hebben een gepassioneerd team met veel ondernemerschap en stimuleren het nemen van eigen initiatief. Dus mocht jij een goed idee hebben dan is daar altijd ruimte voor. Daarnaast kan de stage kan zo ingevuld worden dat deze aansluit bij de verplichtingen vanuit de onderwijsinstelling en je eigen interesses. 

 

Wat vragen wij?

Wij zoeken een HBO-er die thuis is in de wereld van online marketing en graag van alles zou willen leren over het reilen en zeilen van een webshop. Enige werkervaring op het gebied van online marketing is natuurlijk een pré, maar belangrijker is het dat je leergierig bent, vernieuwende ideeën hebt en dat je goed zelfstandig kunt werken. 

  • Je bent een enthousiaste HBO-student en volgt bijvoorbeeld de opleiding Creative Business - Media, Informatie & Communicatie, Commerciële Economie, Small Business en Retailmanagement, Bedrijfskunde, Food & Business of een andere marketing gerelateerde opleiding;
  • Je bent proactief, sociaal en hebt ervaring met het schrijven van teksten;
  • Je hebt kennis van (online) marketing  en kunt meewerken aan het ontwikkelen van een online marketing strategie;
  • Je werkt nauwkeurig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Spreekt de opdracht je aan? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet middels vacature@roerinkfoodfamily.nl Voor meer inhoudelijke informatie omtrent de stage kun je contact opnemen met Ans Odink, HR Manager.

Bij ons is er ruimte voor eigen initiatief. Dus als jij een goed idee hebt dan is daar ruimte voor.