Logistiek Medewerker m/v (fulltime)


Zuivelhoeve is onderdeel van Roerink Food Family, een familiebedrijf met drie verschillende bedrijven en een gezamenlijke passie voor zuivel. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, variërend van Boer’n Yoghurt® en de lekkerste desserts gemaakt van verse melk. Smaak is onze onderscheidende factor.

Zuivelhoeve

Zuivelhoeve is producent van hoogwaardige en innovatieve zuivelproducten voor zowel de retail- als institutionele markt in de focusgebieden Nederland, Duitsland en België. Om onze amities te realiseren, willen wij ons team versterken met een:

 

 Logistiek medewerker m/v 

fulltime

 

 

Als Logistiek Medewerker ben je werkzaam in ons logistiek centrum te Oldenzaal. Je bent verantwoordelijk voor het picken van orders opdat onze distributeur de bestellingen naar de klant tijdig en efficiënt kan verzorgen. Werkzaamheden worden in een 2-ploegendienst of een ‘verschoven dagdienst’ verricht.

 

Het takenpakket ziet er als volgt uit:

  • Zorgdragen voor een efficiënt en zorgvuldig beheer van het warehouse, inclusief de voorraadstellingen;
  • Het aan de hand van picklijsten / bestellijsten verzamelen en zorgvuldig controleren van artikelen voor een klant volgens de richtlijnen van voedselveiligheid;
  • Het controleren van de THT datum van de gepickte artikelen, rekening houdend met specifieke klantafspraken;
  • Het signaleren van bijzonderheden – breuk, onvoldoende voorraad – en melden bij de leiding;

 

Functie-eisen:

Je hebt minimaal een afgeronde Mbo-opleiding niveau 2/3, bij voorkeur in de richting Logistiek, aangevuld met Heftruck- en reachtruckcertificaat. Daarnaast heb je enige jaren ervaring in een soortgelijke functie. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift en heb je kennis van de wettelijke richtlijnen en voorschriften op het gebied van HACCP.
Je bent zelfstandig met een behoorlijke dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent een stressbestendige en flexibele team-player die zich graag verder wil ontwikkelen.

 

Spreekt het je aan om te werken in een mooi en succesvol bedrijf en leg je voor jezelf de lat hoog? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet middels vacature@roerinkfoodfamily.nl. Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve? Dan kun je contact opnemen met Ans Odink, HR Manager.