Stageplaats Marketing m/v


De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family (RFF). Alle bedrijven produceren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, variërend van Boer’n Yoghurt® tot de lekkerste desserts, gemaakt van verse melk. Smaak is onze onderscheidende factor.

De Dessert Meesters

Bij De Dessert Meesters maken we het lekkerste ijs voor de retail. Het bedrijf is opgericht in 1925 als ijssalon met meerdere vestigingen. Nadat er ook ijs voor de industrie werd geproduceerd is het overgenomen door Roerink Food Family. Als premium private label producent mogen we nu hoge kwaliteit ijs verkopen in 26 Europese landen. Elke dag willen we het beste leveren aan onze klanten.

Binnen de afdeling Marketing zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Stagiair m/v

Als stagiair(e) maak je onderdeel uit van ons team en krijg je de kans om een actieve bijdrage te leveren aan de activiteiten van ons Marketing team, met name aan de website. Ben jij op zoek naar een veelzijdige fulltime meewerkstage? Dan is deze stage iets voor jou.

Wat ga je doen?

Het takenpakket ziet er als volgt uit:

  • Meewerken aan een goede website, waaronder het schrijven van teksten en ondersteunen bij professionele fotografie. Jouw input en creativiteit is hierbij gewenst, zodat de juiste boodschap en stijl wordt uitgedragen
  • SEA campagnes uitvoeren en SEO-waardige teksten schrijven
  • Ondersteuning van de marketingafdeling in de dagelijkse werkzaamheden
  • Meedenken over inrichting van beurzen

Wat vragen wij?

  • Je bent een 3e-jaars HBO- of universitaire student met passie voor online marketing. Bij voorkeur volg je een opleiding in de richting Bedrijfskunde, Commerciële economie, Small Business en Retailmanagement, Food & Business of een andere marketing gerelateerde opleiding.
  • Je bent op zoek naar een meewerkstage van 32-40 uur per week
  • Je bent een echte aanpakker met een hands-on-mentaliteit
  • Je beschikt over een rijbewijs
  • Je bent een gezellige collega

 

Wat biedt De Dessert Meesters?

De Dessert Meesters biedt een verantwoordelijke en uitdagende stage in een enthousiast team met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en feedback.

Spreekt de opdracht je aan? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet middels vacature@roerinkfoodfamily.nl Voor meer inhoudelijke informatie omtrent de stage kun je contact opnemen met Ans Odink, HR Manager.