Logistiek Coördinator Winkelbedrijven m/v


Zuivelhoeve Winkelbedrijven is uitgegroeid tot een toonaangevende specialiteiten franchiseformule met 70 winkels. In onze winkels wordt, naast onze eigen zuivelproducten, een uitgebreid assortiment gevoerd van boeren- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten. 

Door de sterke groei van ons aantal winkels is de vacature ontstaan van

 

Logistiek Coördinator Winkelbedrijven m/v 

 

Als Coördinator ben je de schakel tussen Logistiek en Customer Service.  Binnen ons hechte team ben je verantwoordelijk voor het efficiënte en soepele verloop van de binnenkomende orders, de orderpick en de wekelijkse uitlevering. We zoeken altijd naar manieren om het nóg beter te doen. 

Het takenpakket ziet er als volgt uit: 

  • Het opstellen van de personeelsplanning en het coördineren van alle logistieke werkzaamheden op de vloer. Vanzelfsprekend is het voorraadbeheer, ook binnen ons ERP-pakket cruciaal;
  • Binnengekomen bestellingen worden in het systeem omgezet voor de orderpick. Met jouw hands-on mentaliteit draai je ook mee bij de ontvangst goederen, het orderpicken en het tijdig verzenden van bestellingen. Tijdens de pieken van het seizoen - voor de feestdagen -  bereid je onze organisatie goed voor op deze drukke periode en overzie je het hele speelveld;
  • Het volledig verwerken, waaronder ook het afmelden, van de orders in ons ERP-systeem zodat ook de facturatie optimaal verloopt;
  • Het continu zorgvuldig controleren van artikelen voor de winkels volgens de richtlijnen van voedselveiligheid. Daarbij hoort ook de controle van de THT-datum van de gepickte artikelen, rekening houdend met specifieke klantafspraken;
  • Het signaleren van bijzonderheden – bijvoorbeeld breuk of onvoldoende voorraad – en hierop actie ondernemen;

 

Functie-eisen:

Je hebt MBO+ /HBO-niveau, bij voorkeur richting Logistiek. Daarnaast heb je enige jaren ervaring in een soortgelijke functie. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal en heb je kennis van de wettelijke richtlijnen en voorschriften op het gebied van HACCP. Je bent bijzonder servicegericht en zelfstandig met een behoorlijke dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Je werkt probleem-oplossend en gestructureerd. Kortom, je bent een stressbestendige en flexibele team-player met een hands-on mentaliteit.

 

Spreekt het je aan om te werken in een mooi, succesvol en groeiend bedrijf? Leg je voor jezelf de lat hoog? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV,  graag tegemoet middels vacature@roerinkfoodfamily.nl. Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve? Dan kun je contact opnemen met Ans Odink, HR Manager.