Stagiair Technische Dienst m/v


De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family. Alle bedrijven produceren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, variërend van Boer’n Yoghurt® tot de lekkerste desserts, gemaakt van verse melk. Smaak is onze onderscheidende factor. 

Binnen onze afdeling Technische Dienst zijn wij op zoek naar een enthousiaste  

 

Stagiair m/v

  

Vanaf dag één ben je onderdeel van ons team waar je verantwoordelijk bent voor je eigen taken en projecten. Volg jij momenteel een bouwtechnische opleiding en ben je op zoek naar een veelzijdige stageplaats? Dan is deze stage iets voor jou!

 

Wat ga je doen?

Je gaat onder meer de functionaliteit van ons softwareprogramma Ultimo onderzoeken en daarnaast onderzoek je de voorraadbeheersing van spare parts.

 

Wat vragen wij?

  • Je bent een enthousiaste HBO/WO-student, bij voorkeur richting Werktuigbouwkunde/Technisch bedrijfskunde;
  • Je bent op zoek naar een veelzijdige meewerkstage;
  • Je bent leergierig, enthousiast, zelfstandig en proactief;
  • Je werkt nauwkeurig;
  • Je beschikt over een rijbewijs.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden jou de kans om stage te lopen in een boeiende en dynamische organisatie met twee productie bedrijven in een enthousiast team met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en feedback.

 

Spreekt de opdracht je aan? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet middels vacature@roerinkfoodfamily.nl Voor meer inhoudelijke informatie omtrent de stage kun je contact opnemen met Ans Odink, HR Manager.