Stagiair social media/content Marketing m/v


Zuivelhoeve Winkelbedrijven is onderdeel van Roerink Food Family, een familiebedrijf met drie verschillende bedrijven en een gezamenlijke passie voor zuivel. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, variërend van Boer’n Yoghurt® en de lekkerste desserts gemaakt van verse melk. Smaak is onze onderscheidende factor. 

Zuivelhoeve Winkelbedrijven

Zuivelhoeve Winkelbedrijven is uitgegroeid tot een toonaangevende franchiseformule met een groeiend aantal winkels. In onze winkels wordt, naast onze eigen zuivelproducten, een uitgebreid assortiment gevoerd van boeren- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten. 

Door de sterke groei van ons aantal winkels is de vacature ontstaan van

 

Stageplaats Social media/Content Marketing m/v

HBO

Minimaal 32 uur per week

 

Ben jij gek op mooi beeld én een echte foodie? En heb je affiniteit met content marketing? Kan jij daarnaast ook nog fotograferen en houd je van schrijven? Volg jij momenteel een creatieve opleiding en ben je op zoek naar een echte meewerkstage? Dan zijn wij een match! Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste Online Marketing Stagiair(e) binnen de afdeling Marketing bij Zuivelhoeve Winkelbedrijven in Oldenzaal.

 

Wat ga je doen?

Vanaf dag één ben je onderdeel van het marketing team waar je verantwoordelijk bent voor eigen taken en projecten, waaronder het uitbreiden van ons Instagram account. Je werkzaamheden zullen voornamelijk gericht zijn op uit het verder uitbouwen en professionaliseren van onze website/webshop.

Je zal daarnaast onder andere gaan werken aan het schrijven van nieuwe content voor social media of websitewerkzaamheden, je krijgt de kans meer te leren over SEO. Ook het ontwikkelen en ondersteunen van online campagnes behoren tot jouw taken. Daarnaast zul je commercie ondersteunen met algemene kantooractiviteiten en regelmatig contact hebben met zowel klanten als franchisers.

 

Wij hebben een gepassioneerd team met veel ondernemerschap en stimuleren het nemen van initiatief. Dus mocht jij een goed idee hebben dan is daar ruimte voor. Daarnaast kan de stage zo ingevuld worden dat deze aansluit bij de verplichtingen vanuit de onderwijsinstelling en je eigen interesses.

 

Wat vragen wij? 

Wij zoeken een HBO-er die thuis is in de wereld van online marketing en graag van alles zou willen leren over het reilen en zeilen van een webshop. Enige werkervaring op het gebied van online marketing is natuurlijk een pré, maar belangrijker is dat je leergierig bent, vernieuwende ideeën  hebt en dat je goed zelfstandig kunt werken.

  • Je bent een enthousiaste HBO-student en volgt bijvoorbeeld de opleiding Creative Business Media Informatica & Communicatie, Commerciële Economie, Small Business en Retailmanagement, Bedrijfskunde, Food & Business of een andere marketing gerelateerde opleiding;
  • Je bent proactief, sociaal en hebt ervaring met het schrijven van teksten hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
  • Je hebt kennis van (online) marketing, social media, fotografie en kunt meewerken aan het ontwikkelen van een online marketing strategie;
  • Je hebt kennis van Photoshop, Illustrator en InDesign.

 

Spreekt de opdracht je aan? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet middels vacature@roerinkfoodfamily.nl Voor meer inhoudelijke informatie omtrent de stage kun je contact opnemen met Ans Odink, HR Manager.