Stagiair HRM m/v


De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family. Alle bedrijven produceren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten,  zowel voor de retail- als de institutionele markt. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, variërend van Boer’n Yoghurt® tot de lekkerste desserts, gemaakt van verse melk. Smaak is onze onderscheidende factor.

 

Binnen onze afdeling HRM zijn wij met spoed op zoek naar een enthousiaste  

 

Stagiair HRM m/v

recruiter

  

Vanaf dag één ben je onderdeel van ons team waar je verantwoordelijk bent voor je eigen taken waaronder het uitbreiden van ons LinkedIn account. Volg jij momenteel de opleiding HRM en ben je op zoek naar een veelzijdige stageplaats? Dan is deze stage iets voor jou! 

 

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op het schrijven van vacatureteksten en het werven en selecteren van nieuwe collega’s op o.a. LinkedIn en andere social media. Je voert telefonische en persoonlijke intakegesprekken en onderhoudt de contacten met kandidaten. Deze stage bied je de uitgelezen kans om fascinerende HR-ontwikkelingen binnen onze organisatie van dichtbij mee te maken. Uiteraard krijg je bij ons de kans om jezelf verder te ontwikkelen. 

 

Wat vragen wij? 

Je bent een enthousiaste HBO-er die thuis is in de wereld van social media die alles wil leren over het werven van nieuwe collega’s. Het benaderen van kandidaten is voor jou een uitdaging.

  • Je bent een enthousiaste HBO student, in het 3e jaar van de HRM-opleiding;
  • Je bent op zoek naar een zelfstandige veelzijdige meewerkstage;
  • Je bent pro-actief, sociaal en hebt ervaring met het schrijven van teksten. Vanzelfsprekend heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
  • leergierig, enthousiast, zelfstandig en proactief;
  • Je legt makkelijk contact en bent niet bang om mensen te benaderen;
  • Je beschikt over een rijbewijs. 

 

Wat bieden wij?

Wij bieden jou de kans om stage te lopen in een boeiende en dynamische organisatie met twee productie bedrijven en een franchiseorganisatie. In ons enthousiaste team krijg je voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en feedback.

 

Spreekt de opdracht je aan? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet middels vacature@roerinkfoodfamily.nl Voor meer inhoudelijke informatie omtrent de stage kun je contact opnemen met Ans Odink, HR Manager.