Coördinator e-commerce m/v


Zuivelhoeve is onderdeel van Roerink Food Family, een familiebedrijf met drie verschillende bedrijven en een gezamenlijke passie voor zuivel. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, variërend van Boer’n Yoghurt® en de lekkerste desserts gemaakt van verse melk. Smaak is onze onderscheidende factor. 

Zuivelhoeve

Zuivelhoeve Winkelbedrijven is uitgegroeid tot een toonaangevende specialiteiten franchiseformule met 70 winkels. In onze winkels wordt, naast onze eigen zuivelproducten, een uitgebreid assortiment gevoerd van boeren- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten.  Door de sterke groei van ons aantal winkels en het opzetten van onze webshop is de vacature ontstaan voor:

                                                               Coördinator e-commerce m/v  

Ben jij net afgestudeerd (of heb jij 1-3 jaar commerciële werkervaring) en ben je op zoek naar een toffe functie bij een formule met een snelgroeiende e-commerce segment? Dan hebben wij bij Zuivelhoeve Winkelbedrijven dé vacature voor jou!

 

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in deze rol:
Als coördinator e-commerce ben jij dé spil van deze organisatie in het online B2C-segment.
In deze veelzijdige en uitdagende functie ben jij verantwoordelijk voor het actualiseren en onderhouden van onze webshop. Ook de diverse adwords campagnes zijn jouw verantwoordelijkheid. Je zorgt er voor dat onze keywordpositie steeds verder verbeterd, waardoor je meer traffic naar onze websites genereert. Je werkt nauw samen met onderliggende afdelingen zoals marketing en administratie. Onze webshop is gebouwd om de klant online dezelfde ervaring te bieden als in de winkel. Jij het commerciële aanspreekpunt, zowel voor klanten als voor onze 70 ondernemers.

 

Wat houdt de functie houdt in:

 • Je hebt contact met ondernemers en klanten. Zowel per mail als per telefoon;
 • Het verwerken en afhandelen van online orders;
 • Het begeleiden van grote offerte aanvragen;
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor online partners (website bouwers en online marketing bureau);
 • Het opzetten, monitoren en optimaliseren van online campagnes;
 • Het verbeteren van de online shop ervaring voor de klant.

 

Welke vaardigheden zijn belangrijk voor deze functie:

 • Je hebt HBO-niveau, bij voorkeur richting commercie;
 • Je bent klantgericht en beschikt over een oplossingsgerichte houding;
 • Je bent een initiatiefrijke zelfstandige enthousiaste team-player;
 • Je hebt een no-nonsense mentaliteit, goede contactuele eigenschappen en een proactieve  werkhouding;
 • Je bent assertief en communicatief vaardig, zowel in woord als geschrift.

 

Spreekt het je aan om te werken in een mooi, succesvol en groeiend bedrijf? Leg je voor jezelf de lat hoog? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV,  graag tegemoet middels vacature@roerinkfoodfamily.nl. Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve? Dan kun je contact opnemen met Ans Odink, HR Manager.