Stagair Marketing m/v


De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family (RFF). Alle bedrijven produceren de lekkerste producten voor de retail en out-of-home markt. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, variërend van Boer’n Yoghurt® tot de lekkerste desserts, gemaakt van verse melk. Smaak is onze onderscheidende factor.

De Dessert Meesters

Bij De Dessert Meesters maken we het lekkerste ijs voor retailers in heel Europa. Het bedrijf is opgericht in 1925 als ijssalon met meerdere vestigingen. Het deel dat ijs voor retailers produceert is overgenomen door RFF. Als premium private label producent mogen we nu hoge kwaliteit ijs verkopen in 27 landen. Dit onder het private label van de retailer of ons eigen fancy label. We zijn continu bezig om ons ijs lekkerder te maken, mooier te presenteren en nieuwe producten te introduceren. We kunnen jouw hulp daarbij goed gebruiken.

Binnen de afdeling Marketing zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

Stagiair m/v

 

Als stagiair(e) maak je onderdeel uit van ons team en krijg je de kans om een actieve bijdrage te leveren aan alles wat we doen. Ben jij op zoek naar een veelzijdige meewerkstage bij een leuk familiebedrijf? Dan is deze stage iets voor jou.

Wat ga je doen?

  • Je werkt mee aan het introduceren van de lekkerste ijsproducten, en als je zelf goede ideeën hebt mag je die uitvoeren
  • Je kijkt naar trends in de ijsmarkt, op basis waarvan we nieuwe smaken maken
  • Als je goed bent in content schrijven en dit leuk vindt ga je dit maken voor de websites en social media kanalen
  • Je ondersteunt bij de dagelijkse werkzaamheden, dit is heel gevarieerd werk en er is veel te doen. Van het verzenden van pakketten, tot het regelen van fotografiesessies en het maken van marketinguitingen. Zo leer je het bedrijf helemaal kennen, wat heel leerzaam is.

Wat vragen wij?

  • Je bent een 3e-jaars HBO- of universitaire student met passie voor marketing. Bij voorkeur volg je een opleiding in de richting Bedrijfskunde, Commerciële economie, Small Business en Retailmanagement, Food & Business of een andere marketing gerelateerde opleiding.
  • Je bent op zoek naar een meewerkstage van 32-40 uur per week
  • Je bent een echte aanpakker met een hands-on-mentaliteit
  • Je beschikt over een rijbewijs
  • Je bent enthousiast en neemt initiatief

 Wat biedt De Dessert Meesters?

De Dessert Meesters biedt een verantwoordelijke en uitdagende stage in een enthousiast team met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en feedback. Kijk voor een indruk van het bedrijf op onze website.

Spreekt de opdracht je aan? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van korte motivatie en CV, graag tegemoet via vacature@roerinkfoodfamily.nl . Voor meer inhoudelijke informatie omtrent de stage kun je contact opnemen met Ans Odink, HR Manager.