Winkelmedewerker Zuivelhoeve Kijkduin (12-18 uur)


Voor onze nieuwe winkel aan het strand in Kijkduin zoeken wij een winkelmedewerker. Als winkelmedewerker bij Zuivelhoeve ondersteun jij bij het reilen en zeilen in de winkel. Alle Zuivelhoeve-winkels bevinden zich op A1-locaties. Zuivelhoeve Winkelbedrijven heeft een zeer ambitieuze groeidoelstelling en wil haar naamsbekendheid in Nederland verder uitbreiden.

 

Als Zuivelhoeve winkelmedewerker

Ben jij verantwoordelijk voor het leveren van de beste service naar onze klanten. Jouw drive is om de verwachting van de klant te overtreffen en dat iedere klant meer dan tevreden naar buiten loopt. Dit doe je door een nette winkel neer te zetten, met jouw oog voor detail ontglipt jou niets. Samen met je collega’s zorg je voor een gezonde dosis klantobsessie en enthousiasme.

 

Wat breng jij mee?

  • Een professionele, zelfstandige, commerciële en enthousiaste instelling;
  • Jij kan je identificeren met de volgende kernbegrippen: klant- en gastvriendelijkheid, kwaliteit- en resultaatgericht, kaasliefhebber;
  • Je bent servicegericht en weet anderen hierin te inspireren.

Wat geven wij?

  • Uitdagende parttime baan (12-18 uur) bij een succesvolle retailformule;
  • Een marktconform salaris;
  • Werken in een ambachtelijke omgeving met een gezellig team;
  • Ruimte voor eigen verantwoordelijkheid.

 

Zie je een match en spreekt het je aan om winkelmedewerker te zijn onder de vlag van een mooi en succesvol bedrijf? Dan zien we jouw sollicitatie voorzien van motivatie en CV graag tegemoet, middels vacature@zuivelhoeve.nl. Wil je meer weten over ons of over de vacature, neem dan contact op met Ans Odink (HR-Manager) via 074-2424907.