Logistiek Coördinator (fulltime)


Voor onze bedrijven Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters zijn wij op zoek naar een logistiek Coördinator. Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters zijn onderdeel van Roerink Food Family, een familiebedrijf met drie verschillende bedrijven en een gezamenlijke passie voor zuivel. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, smaak is onze onderscheidende factor. Met onze Winkelbedrijven zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende specialiteiten franchiseformule met 71 winkels. De Dessert Meesters produceert mooie ijsproducten voor tal van Retailers, tot ver buiten Europa.  

 

Als Logistiek Coördinator

Ben je verantwoordelijk voor de logistieke processen in beide bedrijven. Naast de kwaliteit van onze producten staan de servicegraad en de leverbetrouwbaarheid hoog aangeschreven. Binnen ons hechte team ben je verantwoordelijk voor het efficiënte en soepele verloop van de binnenkomende orders, de voorraden, de orderpick en de uitlevering vanuit ons ultra moderne dienstencentrum. We zoeken altijd naar manieren om het nóg beter te doen.

Het takenpakket ziet er als volgt uit:

  • Het opstellen van de personeelsplanningen en het coördineren van alle logistieke werkzaamheden op de vloer. Vanzelfsprekend is het voorraadbeheer, ook binnen ons ERP-pakket cruciaal;
  • Binnengekomen bestellingen worden in het systeem automatisch omgezet voor de orderpick. Met jouw hands-on mentaliteit ben je verantwoordelijk voor de ontvangst goederen, het orderpicken en het tijdig verzenden van bestellingen. Tijdens de pieken van het seizoen - voor de feestdagen -  bereid je onze organisatie goed voor op deze drukke periode en overzie je het hele speelveld;
  • Het volledig verwerken, waaronder ook het afmelden, van de orders in ons ERP-systeem zodat ook de facturatie optimaal verloopt;
  • Het continu zorgvuldig controleren van de producten van beide bedrijven volgens de richtlijnen van voedselveiligheid. Daarbij hoort ook de controle van de THT-datum van de gepickte artikelen, rekening houdend met specifieke klantafspraken;
  • Het signaleren van bijzonderheden – bijvoorbeeld breuk of onvoldoende voorraad – en hierop actie ondernemen;

 

Wat breng jij mee?

Je hebt HBO-niveau, bij voorkeur richting Logistiek. Daarnaast heb je enige jaren ervaring in een soortgelijke leidinggevende functie. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal en heb je kennis van de wettelijke richtlijnen en voorschriften op het gebied van IFS en HACCP. Je bent bijzonder servicegericht en zelfstandig met een behoorlijke dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Je werkt probleem-oplossend en gestructureerd. Kortom, je bent een stressbestendige en flexibele team-player met een hands-on mentaliteit.

 

Spreekt het je aan om te werken in een mooi, succesvol en groeiend bedrijf? Leg je voor jezelf de lat hoog? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV,  graag tegemoet middels vacature@roerinkfoodfamily.nl. Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve en De Dessert Meesters? Dan kun je contact opnemen met Ans Odink, HR Manager via 074-2424907.