Coördinator E-Commerce (fulltime)


Zuivelhoeve

Zuivelhoeve Winkelbedrijven is uitgegroeid tot een toonaangevende specialiteiten franchiseformule met ruim 70 winkels. In onze winkels wordt, naast onze eigen zuivelproducten, een uitgebreid assortiment gevoerd van boeren- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten.  Door de sterke groei van ons aantal winkels en het opzetten van onze webshop zijn wij op zoek naar een coördinator e-commerce. Ben jij hbo afgestudeerd met minimaal 2 jaar commerciële werkervaring en ben je op zoek naar een toffe functie bij een formule met een snelgroeiende e-commerce segment? Dan hebben wij bij Zuivelhoeve Winkelbedrijven dé vacature voor jou!

 

Als coördinator e-commerce

Ben jij het eerste aanspreekpunt voor zakelijke klanten en ondernemers, maar ook voor onze online partners (website bouwers en online marketing bureau). Daarnaast houd jij je bezig met het bedenken, uitwerken en inrichten van de online marketing strategieën. Werkzaamheden die hier bij horen zijn:

 • Rapporteren, analyseren en opvolgen van de online campagnes;
 • Verbeteren van onze websites op het gebied van SEO;
 • Je begeleidt zakelijke offerte aanvragen en weet ons product te verkopen;
 • Omzetten van data naar het verbeteren van de online shop ervaring voor de klant.

 

Wat breng jij mee?

 • Je hebt kennis van online marketingkanalen en conversieoptimalisatie, Google Ads, Google Analytics, SEO en SEA, E-mail marketing/automation;
 • Je beschikt over analytisch vermogen om inzichtelijke rapportages op te stellen;
 • Je hebt HBO-niveau, bij voorkeur richting commercie;
 • Je bent klantgericht en beschikt over een oplossingsgerichte houding;
 • Je bent een initiatiefrijke zelfstandige enthousiaste team-player.

 

Wat geven wij?

 • Fulltime baan bij een groeiend familiebedrijf waar de lijnen kort zijn;
 • Een functie met veel ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een prettige en informele werksfeer;
 • Salaris passend bij jouw kennis en werkervaring.

Spreekt het je aan om te werken in een mooi, succesvol en groeiend bedrijf? Leg je voor jezelf de lat hoog? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV,  graag tegemoet middels vacature@roerinkfoodfamily.nl. Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve? Dan kun je contact opnemen met Ans Odink, HR Manager via 074-2424907.