Medewerker Finance Winkelbedrijven (16 uur)


De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family. Alle bedrijven produceren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten,  zowel voor de retail- als de institutionele markt. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, variërend van Boer’n Yoghurt® tot de lekkerste desserts, gemaakt van verse melk. Smaak is onze onderscheidende factor.

Zuivelhoeve Winkelbedrijven

Zuivelhoeve Winkelbedrijven is uitgegroeid tot een toonaangevende franchiseformule met een groeiend aantal winkels. In onze winkels wordt, naast onze eigen zuivelproducten, een uitgebreid assortiment gevoerd van boeren- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten.

Binnen de afdeling Financiële Administratie is een vacature ontstaan voor

 

 Medewerker Finance Winkelbedrijven m/v

40%

 

Als Medewerker Finance ben jij een spin in het web op onze afdeling Finance voor de franchiseorganisatie. In deze rol draag je zorg voor de financiële administratie, waaronder debiteuren- en crediteurenadministratie, doorbelastingen en het verwerken van aanverwante gerelateerde administratie.

Het takenpakket ziet er als volgt uit: 

 • Het opmaken van facturen middels een geautomatiseerd systeem;
 • Het wekelijks controleren van debiteurenoverzichten. Actie ondernemen op eventuele achterstanden;
 • Verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie waaronder coderen, inboeken, fiatteren  en betalingen klaarzetten;
 • Controleren van sub administraties binnen het grootboek. Op regelmatige basis voorraadlijsten controleren met grootboek;
 • Het boeken van betalingen en controle op saldi.

 

Functie-eisen: 

 • Afgeronde  HBO / MBO+ opleiding richting Bedrijfsadministratie;
 • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal, zowel in woord als geschrift. Daarnaast heb je kennis van diverse automatiseringssystemen, kennis van
  ISP en/of M3 is een pré;
 • Minimaal 3 jaar ervaring als Administrateur, bij voorkeur in de FMCG;
 • Je hebt een no-nonsense mentaliteit,  goede contactuele eigenschappen en een proactieve  werkhouding met de nodige overtuigingskracht;
 • Je bent een initiatiefrijke zelfstandige enthousiaste team-player die zich graag verder wil ontwikkelen en stevig in zijn schoenen staat.

 

Spreekt het je aan om te werken in een mooi, succesvol en dynamisch bedrijf? Leg je voor jezelf de lat hoog? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet middels vacature@roerinkfoodfamily.nl. Heb je vragen over de functie dan kun je contact opnemen met Ans Odink, HR Manager.