Medewerker Databeheer


De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve, Zuivelhoeve Winkels en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family. Alle bedrijven produceren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve food producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland. Binnen de afdeling ICT is de vacature ontstaan voor een enthousiaste

Medewerker Databeheer m/v

80 - 100%  / 32 – 40 uur

 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het beheren van data en het borgen van de hiervoor relevante processen. Zowel voor Zuivelhoeve als van de Dessert meesters. Je verwerkt een breed scala van gegevens, van klantgegevens tot data over artikelen en prijzen. Verbeteren, veranderen en innovatief denken zijn termen die in jouw woordenboek voorkomen. In deze zelfstandige en brede functie heb je veel eigen verantwoordelijkheden en uitdagingen. De informele organisatiecultuur en de ruimte voor eigen inbreng zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is.

 

Je functie ziet er als volgt uit:

 • Je bent verantwoordelijk voor het beheren van stamdata in het ERP systeem (M3);
 • Het onderhouden van artikelstamdata ten behoeve van correcte gegevensverwerking voor de gehele organisatie: van kostprijs- en  margeberekeningen tot verpakkingen en palletbelading;
 • Vanuit productontwikkeling en marketing worden recepturen in het systeem gezet zodat interne stakeholders de juiste recepturen hanteren;
 • Het aanmaken van crediteuren en debiteuren in het systeem
 • Het beheren van het toegangscontrolesysteem en de badges bij in- en uitdiensttreding.

 

Wie ben jij?

 • HBO niveau met kennis van dataverwerking en gevoel voor zowel cijfers en recepturen;
 • Je hebt enkele jaren werkervaring met dataverwerking in zowel Excel als ERP pakketten, bij voorkeur in een productiebedrijf binnen de Food;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;
 • Je bent zelfstandig met een forse dosis verantwoordelijkheidsgevoel en analytisch vermogen;
 • Je bent een enthousiaste proactieve team-player die zich graag verder wil ontwikkelen. Vanzelfsprekend ben je in staat accuraat te werken en vind je het belangrijk om in een veranderlijke omgeving te werken.

Wat bieden wij?

Uitdaging, afwisseling en een prettige werksfeer. Werken binnen een leuk team, waarbij er hard gewerkt wordt maar ook tijd is voor plezier. 

 • Een goed salaris plus reiskostenvergoeding, uitbetaald per 4 weken;
 • Een ambitieus team waarin kwaliteit voorop staat;
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen middels deelname aan trainingen en cursussen.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen een mooi, dynamisch en innovatief bedrijf? Lijkt het je wat om bij een ondernemend familiebedrijf aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu! We zien jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet middels vacature@roerinkfoodfamily.nl. Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve en De Dessert Meesters? Dan kun je contact opnemen met Ans Odink, HR Manager, via telefoonnummer 074-2424907.