Junior Account Manager


De mooie foodbedrijven Zuivelhoeve, Zuivelhoeve Winkels en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family. Alle bedrijven produceren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve food producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland. Om onze ambities te realiseren, willen wij ons team versterken met een:

 

Junior Account Manager  m/v 

Part time 80 - 100% / 32 – 40 uur

 

Wat ga je doen?

In deze functie ben je marktexpert voor zowel Zuivelhoeve als De Dessert Meesters. Als spin in het web binnen Sales ondersteun en coördineer je verkoopactiviteiten. De teams waarin je werkt bestaan uit salesmanagers voor de Retail in binnen- en buitenland en de Out of Home markt. In deze zelfstandige en brede functie heb je veel eigen verantwoordelijkheden en uitdagingen. De informele organisatiecultuur en de ruimte voor eigen inbreng zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is.

 

Je functie ziet er als volgt uit:

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze accountmanagers en coördineert verschillende werkzaamheden binnen de verschillende teams;
  • Je staat klanten op een correcte en klantvriendelijke wijze te woord en voorziet ze van de gewenste informatie;
  • Je legt klant-specifieke afspraken, zoals prijzen, garanties en commerciële afspraken vast en bewaakt deze. Daarnaast ben je betrokken bij het aannemen, vastleggen en afwikkeling van eventuele klachten van klanten. Verder beheer je de (inter) nationale actiekalender;
  • Je beheert ons ERP systeem voor wat betreft prijssystemen, actiemodellen en klantsystemen. Ook het aanmaken van EAN codes, het artikelbeheer in GS1 en de Brandbank zijn hiervan onderdeel. Daarnaast beheer je verschillende klantportalen;
  • Om bovengenoemde kerntaken te kunnen uitvoeren is account analyse, op basis van in- en externe gegevens, een wezenlijk onderdeel van de functie;
  • Je bent verantwoordelijk voor het verzendklaar maken van verschillende monsters voor onze klanten.

 

Wie ben jij?

Afgeronde commerciële HBO opleiding;

Minimaal 3 jaar ervaring in een salesrol of vergelijkbare functie, bij voorkeur bij een A-merk producent  in  FMCG; Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal, zowel in woord als geschrift;

Je hebt een no-nonsense mentaliteit met goede contactuele eigenschappen en een proactieve werkhouding met de nodige overtuigingskracht;

Je bent een initiatiefrijke zelfstandige enthousiaste team-player die zich graag verder wil ontwikkelen en stevig in zijn/haar schoenen staat;


Wat bieden wij?

Uitdaging, afwisseling en een prettige werksfeer. Werken binnen een leuk team, waarbij er hard gewerkt wordt maar ook tijd is voor plezier. 

  • Een goed salaris plus reiskostenvergoeding, uitbetaald per 4 weken;
  • Een ambitieus team waarin kwaliteit voorop staat;
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen middels deelname aan trainingen en cursussen.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen een mooi, dynamisch en innovatief bedrijf? Lijkt het je wat om bij een ondernemend familiebedrijf aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu! We zien jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet middels vacature@roerinkfoodfamily.nl. Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve en De Dessert Meesters? Dan kun je contact opnemen met Ans Odink, HR Manager, via telefoonnummer 074-2424907.