Manager Finance


De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family. Onze productiebedrijven produceren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve food producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland.

Binnen de afdeling Finance is de vacature ontstaan voor een enthousiaste

Manager Finance m/v 

 

Wat ga je doen?

Je bent als Manager Finance verantwoordelijk voor de financiële administratie van de verschillende werkmaatschappijen welke verwerkt worden in M3/Infor. Je controleert dagelijkse mutaties en stelt periodieke managementinformatie op. Je hebt een ondersteunende en adviserende rol naar de directie.

 

Je functie ziet er als volgt uit:

  • Het aansturen van de bedrijfsadministrateurs van de verschillende werkmaatschappijen waarbij debiteurenbeheer en betalingsverkeer belangrijk zijn;
  • Het opstellen van de (geconsolideerde) periodieke financiële rapportages en financiële prognoses (forecast en meerjarenplanning). Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de jaarrekeningen, de KPI rapportages -  inclusief kwalitatieve analyses – en het doen van belastingaangiftes;
  • Het leveren van een  proactieve bijdrage aan verbeter- en efficiencyvoorstellen  voor de afdeling Finance;
  • Een actieve bijdrage leveren in waarderingsvraagstukken, het voldoen aan wettelijke kaders en doorrekening van business cases en acquisities;
  • Optreden als contactpersoon voor de controlerende accountants, bankiers en verzekeraars.

 

Wie ben jij?

Als Manager Finance  heb je een afgeronde relevante WO/ HBO+ opleiding. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke leidinggevende functie in een complex productiebedrijf, bij voorkeur bij een A-merk producent in FMCG.

Je hebt goede kennis van externe verslaglegging en affiniteit met complexe financiële vraagstukken. Vanzelfsprekend heb je ruime kennis van geautomatiseerde administratieve systemen.

Je hebt visie, toont ondernemerschap, bent overtuigend, vasthoudend en analytisch sterk. Je bent pragmatisch en beschikt over een oplossingsgerichte en toegankelijke proactieve houding.

 

Wij bieden je uitdaging, afwisseling en een prettige werksfeer. Werken binnen een leuk team, waarbij er hard gewerkt wordt maar ook tijd is voor plezier. 

 

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen een mooi, dynamisch en innovatief bedrijf? Lijkt het je wat om bij een ondernemend familiebedrijf aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu! We zien jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet middels vacature@roerinkfoodfamily.nl. Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve en De Dessert Meesters? Dan kun je contact opnemen met Ans Odink, HR Manager, via telefoonnummer 074-2424907.