Manager Technische Dienst


De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family. Alle bedrijven produceren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland.

Voor het beheer, de ontwikkeling en optimalisatie van de productieprocessen en -systemen tussen de verschillende werkmaatschappijen is de vacature ontstaan voor een

Manager Technische Dienst m/v

 

Je rapporteert  aan de Directeur Operations en geeft leiding aan de teams Allround monteurs van de verschillende bedrijven. Je bent verantwoordelijk voor het managen van de technische dienst.

 

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van preventief en correctief onderhoud en initieer je technische verbeterprojecten. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van een maximale beschikbaarheid van productiemiddelen en service installaties. Daarnaast draag je zorg voor een optimale conditie en beveiliging van de gebouwen en terreinen.

Als Manager TD ben je verantwoordelijk voor een veilig technisch beleid, het opstellen en de uitvoering van de onderhoudsplanning. Je stelt een jaarplan op voor de eigen afdeling en zorgt voor een goede evaluatie van de verrichte activiteiten. Je levert een belangrijke bijdrage aan een optimaal productieresultaat en hebt de verantwoordelijkheid voor de realisatie van investeringsprojecten.

Je adviseert en ondersteunt de Directeur Operations in de te nemen preventieve en innovatieve maatregelen, je initieert continue verbeteracties en weet de juiste vertaalslag te maken van het technisch beleid naar de verschillende locaties. Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van de medewerkers van de afdeling TD en het onderhouden van de externe zakelijke contacten.

 

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een afgeronde technische opleiding op HBO of academisch-niveau;
  • Je hebt meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke leidinggevende functie, bij voorkeur binnen de voedingsmiddelenindustrie. Gedegen kennis van proces gestuurde productieprocessen is een vereiste;
  • Kennis van de relevante wet- en regelgeving en kwaliteitseisen binnen de voedingsindustrie. Daarnaast heb je veiligheid hoog op de agenda staan;
  • Je hebt een stevige persoonlijkheid met groot probleemoplossend vermogen, je bent integer, besluitvaardig en beschikt over een goede dosis overtuigingskracht en leidinggevende vaardigheden.

 

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen een mooi, dynamisch en innovatief bedrijf? Lijkt het je wat om bij een ondernemend familiebedrijf aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu! We zien jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet middels vacature@roerinkfoodfamily.nl. Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve en De Dessert Meesters? Dan kun je contact opnemen met Ans Odink, HR Manager, via telefoonnummer 074-2424907.