Assistent Bedrijfsleider Zuivelhoeve Heemstede


Onze kaasspeciaalzaak bevindt zich in de mooiste versstraat van Nederland. Een straat met naast ons o.a. een slagerij, bakker, visspecialist, patisserie, ijssalon en veel meer. Door dit grote aanbod aan vers kunnen wij ons echt onderscheiden in kaas. En dat is dan ook onze grootste passie. Al meer dan dertig jaar runnen wij onze winkel met liefde.

Wij zijn gericht op service en kwaliteit en gaan ons team uitbreiden met een ervaren kracht die, na bij ons ingewerkt te zijn, ook onze winkel kan openen en sluiten op dagen dat wij zelf vrij zijn. Je krijgt bij ons vrijheid voor je creatieve ideeën en je bent een van de vaste gezichten van onze winkel. Een praatje met de klant, advies op maat, dat is waar wij goed in zijn.

Naast een marktconform salaris en een leuke werkplek geven we jou ook de kans om jezelf te ontwikkelen. Wij bieden verschillende cursussen aan om jezelf te verbeteren in kaas, wijn, verkoop etc.

Wij verwachten dat je over de volgende eigenschappen beschikt;

  • Leergierig
  • Enthousiast
  • Sociaal
  • Teamplayer
  • Verbaal sterk

Ervaring is fijn, de kaaskennis is niet verplicht die kunnen wij ook aanbieden in de vorm van een cursus.

Spreekt het je aan om te werken in een mooi en succesvol bedrijf en leg je voor jezelf de lat hoog? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet middels vacature@zuivelhoeve.nl. Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve? Neem dan contact op met Ans Odink, HR Manager via 074-2424907.