Verkoopmedewerker Zuivelhoeve Utrecht (20-38 uur)


Zuivelhoeve is producent van kwalitatief hoogwaardige en innovatieve zuivelproducten, zowel voor de retail-, de institutionele markt als een groeiend aantal winkels.In de afgelopen 39 jaar is onze winkelformule uitgegroeid tot een toonaangevende fullservice franchise organisatie. In onze Zuivelhoeve winkels wordt, naast onze eigen Zuivelhoeve producten, een uitgebreid assortiment gevoerd van Hollandse- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten. Ons motto is: “Als je weet wat je eet, proef je meer!”.

Voor onze winkel in Utrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste 

VERKOOPMEDEWERKER m/v
20 – 38 uur

De functie

  • Je bent het gezicht van de winkel en weet je met enthousiasme en vakkennis de klanten op de juiste manier te helpen.
  • Je zorgt ervoor dat de winkel er elke dag weer netjes uitziet zodat de klanten graag in de winkel komen.

Het profiel

  • MBO+ niveau, je hebt bij voorkeur een opleiding genoten richting Horeca of Levensmiddelen;
  • Je hebt enkele jaren ervaring in de detailhandel en vindt het leuk om de klant optimaal te adviseren en te helpen;
  • Je hebt kennis van onze producten en de vaardigheid om anderen op enthousiaste wijze te adviseren met betrekking tot onze specialiteiten;
  • Wij verwachten dat je klant- en resultaat gericht bent. Je treedt enthousiast en proactief op, je werkt nauwkeurig en bent leergierig.

 

Spreekt het je aan om te werken in een mooi en succesvol bedrijf en leg je voor jezelf de lat hoog? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet middels vacature@zuivelhoeve.nl. Wil je meer weten over ons of over de vacature, neem dan contact op met Ans Odink, via 074-8001804.