Logistiek medewerker | Orderpicker Zuivelhoeve Oldenzaal (fulltime)


Roerink Food Family
Zuivelhoeve is onderdeel van Roerink Food Family, een familiebedrijf met drie verschillende bedrijven en een gezamenlijke passie voor zuivel. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, variërend van Boer’n Yoghurt® en de lekkerste desserts gemaakt van verse melk. Smaak is onze onderscheidende factor.

Zuivelhoeve Winkelbedrijven

Zuivelhoeve Winkelbedrijven is uitgegroeid tot een toonaangevende specialiteiten franchiseformule met 74 winkels door heel Nederland. In onze winkels wordt, naast onze eigen zuivelproducten, een uitgebreid assortiment gevoerd van boeren- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere vers specialiteiten.

Door de sterke groei van ons aantal winkels is de vacature ontstaan van

 

Logistiek medewerker / Orderpicker (Fulltime)

 

Als Logistiek medewerker ben je werkzaam in ons warehouse in Oldenzaal. Het team is hecht en dynamisch en samen ben je verantwoordelijk voor het picken van de weekorders voor onze franchise winkels. Onze winkels bestellen op woensdagavond en worden standaard op vaste momenten de week erop (dinsdag en woensdag) beleverd.  

Het takenpakket ziet er als volgt uit:

  • Het aan de hand van bestellijsten verzamelen en zorgvuldig controleren van artikelen voor een winkel volgens de richtlijnen van voedselveiligheid;
  • Het controleren van de THT datum van de   artikelen, rekening houdend met specifieke klantafspraken;
  • Het signaleren van bijzonderheden – bijvoorbeeld breuk of onvoldoende voorraad – en melden bij de coördinator;

Functie-eisen:

Je hebt MBO-niveau, bij voorkeur richting Logistiek. Daarnaast heb je enige jaren ervaring in een soortgelijke functie. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal en heb je kennis van de wettelijke richtlijnen en voorschriften op het gebied van HACCP. Je bent zelfstandig met een behoorlijke dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent een stressbestendige en flexibele team-player.

Spreekt het je aan om te gaan werken in een mooi en succesvol bedrijf? Leg je voor jezelf de lat hoog? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV,  heel graag tegemoet middels vacature@roerinkfoodfamily.nl. Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve? Dan kun je contact opnemen met Yvonne Holthuis, Recruiter.