Procesoperator | IJsbereider Oldenzaal (40 uur)


Werk jij nu als bakker of kok en denk je er wel eens over om iets héél anders te gaan doen? Lees dan snel verder, misschien is dit jouw moment?

Procesoperator | IJsbereider
Oldenzaal (40 uur)

 

Bij De Dessert Meesters in Oldenzaal worden met veel liefde en passie de lekkerste desserts voor de retail gemaakt. Op basis van authentieke recepturen, ontwikkelen we op ambachtelijke wijze de lekkerste desserts. De allerbeste kwaliteit ingrediënten zorgen voor unieke smaakcombinaties. Zowel onder private label als fancy label worden de producten verkocht in 26 landen in Europa.

De Dessert Meesters is samen met Zuivelhoeve Vers en Zuivelhoeve Winkelbedrijven onderdeel van Roerink Food Family, een hecht en ambitieus Twents familiebedrijf. Wil jij hier deel van uitmaken en ben je klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons gezellige team van ijsbereiders in Oldenzaal komt versterken en bij ons het vak wil leren!
Ben je al nieuwsgierig geworden? Kijk dan ook eens op www.dedessertmeesters.nl

Als Procesoperator | IJsbereider

  • Mix, bereid en kook je de ijsproducten volgens de aangeleverde recepten. Hierbij komt jouw gevoel voor verhoudingen en cijfermatig inzicht goed van pas.
  • Jij controleert het eindproduct altijd voor het afgevuld mag worden.
  • Het reinigen en desinfecteren van de procesinstallaties valt ook onder jouw verantwoordelijkheid.
  • Eventuele storingen weet jij te traceren, analyseren en op te lossen.
  • Administratieve gegevens verwerk je tijdig en nauwkeurig.
  • In deze rol heb je veel contact met collega’s bij o.a. productie, kwaliteit, de technische dienst, productontwikkeling en logistiek.
  • Je werkt in 3-ploegendienst.

Wij vragen

Procesoperator IJsbereider ben je niet, dat wórd je en wij leren het je graag!
Om goed in dit vak te worden vragen we minimaal een relevante MBO opleiding (niveau 4). Jij bent iemand die van aanpakken houdt en veel verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Je hebt bij voorkeur een bakkers- of koks achtergrond; jouw gevoel voor de verhoudingen in de recepturen helpt je namelijk het vak goed onder de knie te krijgen en misschien wel de beste te worden. Je werkt van nature nauwkeurig, gaat altijd voor kwaliteit en ook als de werkdruk op loopt hou jij het hoofd ‘koel’.

Verder vragen we:

  • Kennis van HACCP, jij bent continue alert op een hygiënische werkwijze
  • Vapro B/C
  • En spierballen, want het werk is fysiek soms best pittig!

Interesse?
We zien jouw sollicitatie graag voor 26 september, voorzien van CV en een korte motivatie, tegemoet via vacature@roerinkfoodfamily.nl. Heb je vragen over de functie of wil je graag meer weten over De Dessert Meesters? Aarzel dan niet en neem dan contact op met Yvonne Holthuis via telefoonnummer 06-39074002 of y.holthuis@roerinkfoodfamily.nl.