Allround Tuinman / Beheerder Zuivelhoeve Hengelo Oldenzaal (40 uur)


Ben jij een ervaren hovenier/tuinman en sterk in het plannen, uitvoeren en overzicht houden op zeer uiteenlopende groen- en onderhoudswerkzaamheden? Lijkt het je mooi om voor een hecht en gedreven familiebedrijf te werken en verantwoordelijk te zijn voor het beheer van het Zuivelhoeve landgoed? Dit is een unieke kans!

 

Allround Tuinman Zuivelhoeve
Hengelo | Oldenzaal (40 uur)

 

De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family. Alle bedrijven produceren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland.

Voor het totale, veelomvattende groenonderhoud, beheer en diverse (kleinschalige) onderhoudswerkzaamheden bij o.a. het landgoed bij de Zuivelhoeve in Twekkelo en het bedrijventerrein van De Dessert Meesters in Oldenzaal, zijn wij op zoek naar een ervaren allround tuinman/klusjesman voor zowel beheer als uitvoering.

Een super mooie baan voor een authentiek ‘buitenmens’, die zowel hands-on als planmatig sterk is en graag volledig ontzorgt als het gaat om een spik en span landgoed/buitenterrein.

Wat ga je doen?

  • Jij bent allround verantwoordelijk voor het totale groenonderhoud, zodanig dat het landgoed/buitenterrein er piekfijn verzorgd uitziet.
  • Dit doe je niet altijd alleen, bij grote projecten en/of extra werkzaamheden schakel jij vakkundige hulp in, coördineer jij de werkzaamheden en stuur jij de medewerkers aan.
  • Denk bij onderhoudswerkzaamheden aan bijvoorbeeld kleinschalig schilder- en timmerwerk en praktische buitenklussen.

Wie ben jij?

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau en hebt meerdere jaren werkervaring als bijvoorbeeld hovenier, waardoor je goede en brede kennis hebt van tuinonderhoud en groenvoorziening.
  • Jij vindt het leuk om zelf actief de handen uit de mouwen te steken en bezig te zijn, terwijl je daarnaast jouw coördinerende kwaliteiten in kunt zetten waarmee je in staat bent om alles te overzien, plannen en tijdig uit te (laten) voeren.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands, communicatief weet jij je goed redden.
  • Je bent iemand die van netjes werken houdt. Je legt de lat hoog en dat verwacht je ook van de mensen met wie je werkt.
  • Om deze functie fulltime uit te kunnen oefenen is het belangrijk dat je fysiek in goede conditie bent.
  • Tot slot ben je als persoon integer en heb je een flexibele instelling.

Interesse?
We zien jouw sollicitatie, voorzien van CV en korte motivatie, graag voor 23 september tegemoet via vacature@roerinkfoodfamily.nl Heb je vragen over de functie of wil je graag meer weten over Zuivelhoeve en Roerink Food Family? Neem dan contact op met Yvonne Holthuis via telefoonnummer 06-39074002 of y.holthuis@roerinkfoodfamily.nl.