Stagiair Logistiek Zuivelhoeve Winkels Oldenzaal (fulltime)


Wij hebben een super leuke én leerzame logistieke meeloopstage beschikbaar bij de Zuivelhoeve Winkelbedrijven in Oldenzaal. Wil jij ervaren hoe het is om te werken in onze dynamische food retail branche? Dit is jouw kans!

Stagiair Logistiek Zuivelhoeve Oldenzaal (32-40 uur)

  

Vanaf dag één ben je onderdeel van ons hechte en gedreven team waar je verantwoordelijk bent voor je eigen taken in het distributiecentrum en op kantoor. Samen zorgen jullie er voor dat al onze onmeunig lekkere producten in alle 74 Zuivelhoeve winkels in Nederland liggen. En daar komt nog heel wat bij kijken!

Zuivelhoeve Winkelbedrijven is uitgegroeid tot een toonaangevende specialiteiten franchiseformule met 74 winkels. In onze winkels wordt, naast onze eigen zuivelproducten, een uitgebreid assortiment gevoerd van boeren- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten. 

 Dus: volg jij momenteel een logistieke of vergelijkbare opleiding en ben je op zoek naar een veelzijdige, fulltime stage voor een periode van 5 à 6 maanden, waarbij jouw rijbewijs ook nog eens van pas komt? Reageer dan snel!

 

Wat ga je doen?

Als stagiair bij team Logistiek ondersteun je in alle logistieke, administratieve werkzaamheden die er elke dag nodig zijn om onze kwaliteitsproducten, compleet en op tijd, in de schappen van al onze Zuivelhoeve winkels te hebben liggen. Denk hierbij o.a. aan:

  • Het aan de hand van bestellijsten verzamelen en zorgvuldig controleren van artikelen voor een winkel volgens de richtlijnen van voedselveiligheid.
  • Het controleren van de THT datum van de   artikelen, rekening houdend met specifieke klantafspraken.
  • Verwerken van bestelorders
  • Scannen van vrachtbrieven
  • Als het nodig is spring je zelf in de auto voor een spoedbestelling in de regio.

Wat vragen wij?

  • Je bent een enthousiaste MBO student, bij voorkeur in de richting Logistiek of relevant.
  • Je bent een echte aanpakker, leergierig en werkt graag netjes en nauwkeurig.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed.
  • En heel belangrijk; je beschikt over een rijbewijs.

Wij zijn

De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family. Alle bedrijven produceren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten,  zowel voor de retail- als de institutionele markt. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, variërend van Boer’n Yoghurt® tot de lekkerste desserts, gemaakt van verse melk. Smaak is onze onderscheidende factor.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou de kans om een leuke en leerzame stage te lopen in een boeiende en dynamische organisatie binnen een klein, enthousiast team met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en feedback. Ook kun je rekenen op een prima stagevergoeding.

Interesse?

Spreekt de opdracht je aan? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet middels vacature@zuivelhoeve.nl Voor meer inhoudelijke informatie omtrent de stage kun je contact opnemen met Yvonne Holthuis via 06-39074002 of y.holthuis@roerinkfoodfamily.nl