Winkelbegeleider Zuivelhoeve (40 uur)


Ben jij een echt retaildier en heb jij een passie voor kaas en delicatessen? Wil jij jouw retail en food kennis en ervaring in gaan zetten om onze mensen op te leiden en te begeleiden bij het succesvol runnen van hun eigen winkel? Misschien is dit wel jouw droombaan!

Winkelbegeleider Zuivelhoeve (40 uur)

Door onze sterke groei zijn we op zoek naar een gedreven winkelbegeleider die ons hechte en gezellige team komt versterken bij het exploiteren van nieuw te starten winkels en het professioneel begeleiden van onze franchisenemers.

Zuivelhoeve is een ambitieuze en groeiende franchise organisatie met ruim 70 winkels, allen gerund door ondernemers met een passie voor het vak. Alle winkels bevinden zich op A1-locaties, ingericht met dezelfde herkenbare huisstijl. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten ambachtelijk bereide kaasspecialiteiten aangevuld met noten, tapas en andere delicatessen.

Meer weten over onze winkels? Lees verder op Zuivelhoeve Webshop | Onmeunig lekker!

De baan:
Het gaat om een zelfstandige, afwisselende baan in een enthousiast en gedreven team. Absoluut geen typische ‘9-5’ baan! Je bent in deze rol veel onderweg want jij bent verantwoordelijk voor het opzetten en continue verbeteren van de Zuivelhoeve winkels in het hele land. Jij begeleidt de ‘franchisenemer in opleiding’, totdat hij of zij geheel zelfstandig de winkel kan runnen bij de overname. Tot jouw werkzaamheden behoren o.a.:

  • Het winkelteam opleiden op de winkelvloer, inplannen en aansturen.
  • Het meedraaien en voorop gaan om het gewenste niveau aan te geven.
  • Het winkelbeeld op niveau houden.
  • Administratieve taken als het kasboek, geldstromen en HACCP registratie beheren.
  • Inkoop en verwerking producten.
  • Inzetten op overige zaken die bijdragen aan het succes van de betreffende Zuivelhoeve winkel.

Wij vragen
In de meest ideale situatie heb jij een retail achtergrond binnen food, en heb je kennis van kaas en versproducten. Jij hebt verkoopervaring in de branche, bij voorkeur met kaas en delicatessen opgedaan. Bovenaan staat jouw passie voor retail en klantbeleving! Verder is het belangrijk dat jij je goed voelt in een mobiele functie waarbij je veel onderweg bent. Jij bent dan ook flexibel als het gaat om werktijden, iemand die snel en makkelijk kan schakelen als dat nodig is en van nature in oplossingen denkt.

Bij Zuivelhoeve staat kwaliteit hoog in het vaandel, dat vragen we ook van jou; je hebt een professionele en verantwoordelijke instelling en legt de lat hoog. Jouw communicatieve vaardigheden zijn sterk te noemen, je weet met jouw enthousiaste persoonlijkheid mensen te overtuigen en voor je te winnen. Verder vragen we het volgende:

  • Opleidingsniveau HBO/MBO+ niveau bij voorkeur in de Horeca/Food/Bedrijfskundig.
  • Cijfermatig inzicht en managementvaardigheden.
  • Vanzelfsprekend ben je in het bezit van een B rijbewijs.
  • Omdat het een landelijke functie betreft is het een pré wanneer je in regio Midden-Nederland woont. 

Roerink Food Family
De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family, een hecht en ambitieus familiebedrijf. Alle bedrijven produceren of leveren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland.

Interesse?
Wij zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV,  graag voor 8 oktober tegemoet via vacature@roerinkfoodfamily.nl. Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve? Dan kun je contact opnemen met Yvonne Holthuis via 06-39074002 of y.holthuis@roerinkfoodfamily.nl.