Account Manager Zuivelhoeve Retail Nederland (32-40 uur)


Heb jij jouw talent voor sales ontdekt en wil jij je carrière een flinke boost geven? Wil jij een uitdagende baan waarin je veel kunt leren én veel vrijheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen als Account Manager Retail Nederland? Lees dan snel verder!

Account Manager Zuivelhoeve Retail Nederland (32-40 uur)

 

Zuivelhoeve is producent van hoogwaardige en innovatieve zuivelproducten voor zowel de retail-als foodservice markt in de focusgebieden Nederland, Duitsland en België. Wat in 1981 is begonnen met de verkoop van zuivelproducten vanaf de boerderij is in 40 jaar uitgegroeid tot een familiebedrijf, waar met gepaste trots dagelijks gewerkt wordt aan de lekkerste ambachtelijke zuivelproducten. De informele organisatiecultuur en de ruimte voor eigen initiatief zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is binnen ons dynamische familiebedrijf.

Afhankelijk van je te ontwikkelen vaardigheden, bepaal jij je eigen groeipad binnen onze organisatie. Dus ben je ambitieus en beschik je over een goede dosis doorzettingsvermogen? Reageer dan snel en sluit je aan bij ons gezellige team dat elke wedstrijd samen wil winnen!

 

De Baan

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het uitbouwen van de relevantie van het merk Zuivelhoeve met als uiteindelijk doel het realiseren van groter marktaandeel. 

Jij bent de spin in het web binnen onze sales afdeling; jij coördineert en ondersteunt de verschillende verkoopactiviteiten binnen het team van Retail Nederland en werkt hierbij nauw samen met onze Sales Manager. Het gaat om een zelfstandige, brede functie die veel uitdagingen biedt. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen klanten, ben je sparringpartner binnen het sales team en maak je gebruik van jouw organisatorische skills om interne en externe processen vloeiend te laten verlopen.

  • Je legt klant-specifieke afspraken, zoals prijzen, garanties en commerciële afspraken vast en bewaakt deze. Daarnaast ben je betrokken bij het aannemen, vastleggen en afwikkeling van eventuele klachten van klanten. Verder beheer je de (intern) nationale actiekalender.
  • Je beheert ons ERP systeem voor wat betreft prijssystemen, actiemodellen en klantsystemen. Ook het aanmaken van codes, het artikelbeheer en de Brandbank zijn hiervan onderdeel. Daarnaast beheer je verschillende klantportalen.
  • Om bovengenoemde kerntaken te kunnen uitvoeren is account analyse, op basis van in- en externe gegevens, een wezenlijk onderdeel van de functie.

Wie ben jij?

Als persoon ben je net als wij ambitieus en gedreven en jij kunt niet wachten om deze kans met beide handen aan te grijpen. Je herkent jezelf als initiatiefrijke, enthousiaste teamplayer die stevig in zijn/haar schoenen staat en kan overtuigen. Analytisch ben je sterk en je hebt een no-nonsense mentaliteit die goed past binnen onze aanpakkerscultuur. Je houdt van winnen en successen samen vieren.

Wij vragen

  • Een afgeronde commerciële HBO opleiding.
  • Je hebt al enige ervaring in een vergelijkbare sales functie, bij voorkeur bij een A-merk producent in de FMCG branche.
  • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal, zowel in woord als geschrift.

Wat bieden wij?

Uitdaging, afwisseling en een prettige werksfeer. Werken binnen een leuk team, waarbij er hard gewerkt wordt maar ook tijd is voor plezier. Een springplank voor jouw sales carrière binnen een groeiend en ambitieus familiebedrijf.

  • Een goed salaris plus reiskostenvergoeding, uitbetaald per 4 weken
  • Leaseauto, laptop en IPhone
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen middels opleidingen, trainingen en cursussen

Roerink Food Family

De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family. Alle bedrijven produceren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland.

Interesse?

We zien jouw sollicitatie, voorzien van CV en korte motivatie, graag voor 15 oktober tegemoet via vacature@zuivelhoeve.nl Heb je vragen over de functie of wil je graag meer weten over Zuivelhoeve en Roerink Food Family? Neem dan contact op met Yvonne Holthuis via telefoonnummer 06-39074002 of y.holthuis@roerinkfoodfamily.nl.