Allround onderhouds- en storingsmonteur De Dessert Meesters Oldenzaal (32-40 uur)


Neem jij straks op vrijdag het lekkerste ijs mee naar huis? Wil jij werken in een moderne Ijsfabriek, in een ruime en schone omgeving, waar jij er voor zorgt dat de machines blijven draaien? Wij zijn we op zoek naar versterking van ons technische team. 

Allround onderhouds- en storingsmonteur Oldenzaal (32-40 uur)

 

Lijkt het je mooi om te werken in een dynamisch en innovatief familiebedrijf waar je deel uit maakt van een gedreven team? Bel 06-390 74 002 of mail naar vacature@zuivelhoeve.nl dan maken we een afspraak. 

Als allround onderhouds- en storingsmonteur zorg je samen met jouw collega’s voor het draaiend houden van ons machinepark. Naast de reguliere onderhouds- en controle werkzaamheden verhelp je snel en efficiënt eventuele storingen. 

Wat ga je doen?

  • Je bent bezig met correctieve en preventieve onderhoudswerkzaamheden aan machines en proces- en bedrijfsinstallaties, mede op basis van het onderhoudsplan. Hierbij zorg je voor een optimale afstelling van onze machines en bedrijfsinstallaties;
  • Je lokaliseert en analyseert storingen aan machines en elektrische / mechanische / PLC geautomatiseerde systemen.
  • Je vindt het leuk om verbeter voorstellen te doen voor wat betreft machines, proces, besturing en onderhoud.
  • Je bent actief betrokken bij opstart en uitvoer van projecten en modificaties.
  • Vanzelfsprekend ben je je bewust van een goede naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, ARBO, milieu, HACCP en Hygiëne tijdens het werk.

 Wij vragen

Je bent zelfstandig ingesteld en hebt een behoorlijke dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent goed in het bedenken van oplossingen en wilt jezelf graag blijven ontwikkelen. Verder vragen we:  

  • Een MBO opleiding, in de richting mechatronica en/of elektrotechniek (of vergelijkbaar)
  • Enige jaren relevante werkervaring in de procesindustrie en levensmiddelenindustrie. 
  • Je bent bereid om in een 2 ploegendienst te werken en consignatiediensten te draaien.
  • Heb je misschien ook nog een aanvullende opleiding proces- en/of  besturingstechniek is dat natuurlijk altijd een pré.

 Wij bieden

Een goed salaris en een professionele werkomgeving waar samenwerken en kwaliteit voorop staan. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. En wat leuk is, je mag dus elke vrijdag uit de vriezer gratis een paar lekkere ijsproducten mee naar huis te nemen! 

Wij zijn

De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family. Alle bedrijven produceren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland.

Interesse?

Bel Yvonne Holthuis, Recruiter, via 06-390 74 002 of mail naar vacature@zuivelhoeve.nl 
Een afspraak is snel gemaakt! Wil je liever werken in Twekkelo (Hengelo)? Ook hier hebben we mogelijkheden voor jou.