(junior) Planner Oldenzaal (32-40 uur)


Ben jij op je best in een baan waarbij je echt impact kunt maken en lijkt het jou mooi om deel uit te maken van een sterk groeiend en dynamisch familiebedrijf waar elke dag de heerlijkste ijsjes gemaakt worden? Lees dan snel verder!

(junior) Planner Oldenzaal (32-40 uur)

Bij De Dessert Meesters in Oldenzaal worden met veel liefde en passie de lekkerste desserts voor de retail gemaakt. Op basis van authentieke recepturen, ontwikkelen we op ambachtelijke wijze de lekkerste desserts. Zowel onder private label als fancy label worden de producten verkocht in 26 landen in Europa.

Als (junior) Planner ben je de spil in de organisatie. Met jouw talent voor plannen overzie je alle bedrijfsprocessen en heb je contact met alle afdelingen. Jij zorgt er voor dat onze ijsproducten zo efficiënt mogelijk, compleet en op tijd, de fabriek uit gereden wordt naar onze klanten.

Durf jij deze uitdaging aan en denk je dat deze functie jou op het lijf geschreven is? Dan maken wij graag kennis met jou!

De baan
In deze afwisselende rol zorg je voor een zo efficiënt mogelijke planning waarmee we onze klanten tijdig kunnen beleveren; hiervoor kijk je naar de binnenkomst van de goederen, de capaciteit van de bereiding, capaciteit van de productielijnen en onze opslagcapaciteit. Daar komt nog heel wat bij kijken, je bent bijvoorbeeld bezig met:

  • Het maken van de detailplanning van de productielijnen.
  • Het aansturen van interne materiaalstromen.
  • Het controleren van de productie output en het bijsturen in de planning om een tijdige uitlevering van orders te realiseren.
  • De afroep van grondstoffen en verpakkingen.

Bij De Dessert Meesters werken we echt sámen aan een optimale planning, jij bent hierin de centrale spil en schakelt dus snel en makkelijk met alle afdelingen; van sales tot de productie, en van productontwikkeling tot de technische dienst. Je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de voortgang en planningswijzigingen door constant af te stemmen met je collega’s in productie en logistiek.

Vanuit het Bedrijfsbureau werk je nauw samen met je collega Planner, waarbij jouw focus komt te liggen op korte- en middenlange termijn planning en afroep, terwijl jouw ervaren collega zich zal gaan richten op de langere termijn, demandplanning en projecten.

Wij vragen
Jij bent toe aan je 1e of 2e stap in je carrière en voelt je thuis in een gedreven, no-nonsense, familiebedrijf waar je echt het verschil kunt gaan maken. Je bent leergierig en bent iemand die energie krijgt van een dynamische werkomgeving waarin je snel moet kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden en adhoc situaties. Ook onder druk weet jij een goede afweging te maken en overzie je de impact van jouw beslissingen voor de organisatie. Je werkt van nature accuraat en hebt een positieve en proactieve werkhouding. Betrokkenheid is belangrijk want soms komt het ook voor dat je ’s avonds nog even schakelt wanneer er problemen zijn bij de productie. Verder vragen we:

  • Je hebt een HBO diploma op zak. Heb je een bedrijfskundige- of supply chain achtergrond is dat zeker een pré, maar jouw persoonlijkheid en motivatie is voor ons minstens zo belangrijk.
  • Bij voorkeur 1-3 jaar werkervaring waarbij je jouw gevoel voor bedrijfsprocessen hebt kunnen ontwikkelen.
  • Vaardig met Excel en ERP.
  • Goede beheersing Engelse taal. Duitse taal is een pré.

Wij bieden
De kans om jouw carrière een kickstart te geven als Planner binnen een mooi, hecht familiebedrijf. Je komt te werken in een informele organisatie met korte lijnen. Je krijgt goede begeleiding en volop ruimte voor jouw ontwikkeling binnen een groeiende en innoverend organisatie.

Nieuwsgierig geworden? Lees verder op www.dessertmeesters.com

Roerink Food Family
De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family, een hecht en ambitieus familiebedrijf. Alle bedrijven produceren of leveren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland.

Interesse?
We zien jouw sollicitatie, voorzien van CV en een motivatie, graag voor 7 november, tegemoet via vacature@roerinkfoodfamily.nl . Heb je vragen over de functie of wil je graag meer weten over De Dessert Meesters? Aarzel dan niet en neem dan contact op met Yvonne Holthuis via telefoonnummer 06-39074002 of y.holthuis@roerinkfoodfamily.nl.