Junior Sales talent | Customer Service Oldenzaal (32-40 uur)


Wil jij jezelf volop ontwikkelen op gebied van Sales en Customer Service binnen de dynamische foodsector waarbij jij zelf je eigen loopbaanpad bepaalt? Lijkt het je fantastisch om dit te doen binnen een snel groeiend en dynamisch familiebedrijf waar elke dag de heerlijkste ijsjes gemaakt worden? Lees dan snel verder!

Junior Sales talent | Customer Service

Oldenzaal (32-40 uur)

Bij De Dessert Meesters in Oldenzaal worden met veel liefde en passie de lekkerste desserts voor de retail gemaakt. Op basis van authentieke recepturen, ontwikkelen we op ambachtelijke wijze de lekkerste desserts. Zowel onder private label als fancy label worden de producten verkocht in 26 landen in Europa.

In deze zelfstandige en verantwoordelijke rol ben je de connectie tussen De Dessert Meesters en onze klanten. Een veelzijdige functie, waarbij je te maken krijgt met veel verschillende disciplines; van planning tot logistiek en van sales tot kwaliteit. Waar ligt jouw talent, wat is jouw ambitie? Met jouw gedreven en positieve mindset krijg je bij ons de kans om je eigen loopbaanpad te kiezen.

De baan
Als onderdeel van een multifunctioneel team zorg je ervoor dat Europa’s grootste retailers de beste producten geleverd krijgen. We zijn een gedreven private label organisatie, waar we onze klanten helpen hun eigen merken verder te laten groeien. Jouw rol in dit team heeft betrekking op de relatie tussen klant en leverancier. Aan de ene kant houd je je bezig met het verwerken van de orders en de aflevering hiervan (en alles wat hier op internationaal vlak bij komt kijken), aan de andere kant ben je bezig om de huidige klanten te bedienen als het gaat om bijvoorbeeld gevraagde salesrapportages.

Als lid van het Sales team draag je actief bij aan de groei van de klantportfolio, dit alles in samenwerking met de rest van het team van De Dessert Meesters. Deze baan biedt je een unieke kans om jezelf te ontwikkelen en de commerciële facetten van een levensmiddelenproducent te ontdekken. Met een hecht team werken we aan de groei van ons bedrijf, waarbij we onze basis niet uit het oog verliezen. Jouw bijdrage hieraan komt door werkzaamheden zoals:

  • Orderbehandeling: binnengekomen orders waar nodig controleren en afhandeling uitzetten, zowel intern als extern. Mogelijke (ad hoc) uitdagingen los je op naar tevredenheid van de klant.
  • Rapportage en analyse van de leverperformance (denk aan calamiteiten, retouren, manco’s en schades), inclusief de communicatie richting klant met betrekking tot lopende contracten.
  • Analyse van klantportfolio en het opstellen van (meerjaren-)plannen om de klant en hiermee het bedrijf te laten groeien.
  • En niet te vergeten jouw eigen inbreng in het team, door kansen en mogelijkheden te zien, te presenteren en te realiseren.

Wij vragen

Jij bent een energiek, open en toegankelijke persoon en hebt een flexibele instelling. Communicatief ben je sterk, je durft te vragen en bent van nature klantgericht. Daarbij werk je graag gestructureerd en nauwkeurig. Wanneer zich ad hoc situaties voordoen, weet jij snel en doortastend te schakelen en handelen. En ook belangrijk; jij voelt je thuis in onze no-nonsense en aanpakkerscultuur waar samenwerken voorop staat en we kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Verder vragen we:

  • Een HBO diploma in een commerciële, bedrijfskundige of logistieke richting.
  • Je hebt bij voorkeur al enige werk- en/of stage ervaring, waarbij je kennis en ervaring van commerciële en logistieke processen hebt opgedaan.  
  • Omdat je te maken krijgt met internationale klanten beheers je zowel de Duitse als Engelse taal in woord en geschrift.
  • Voor deze rol is het belangrijk dat je 5 dagen per week op kantoor kunt zijn en flexibel bent (uiteraard in overleg) qua werktijden.
  • Tot slot ben je handig met geautomatiseerde administratieve systemen en vind je het leuk om met veel verschillende systemen te werken.

Nieuwsgierig geworden? Lees verder op www.dessertmeesters.com

Roerink Food Family
De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family, een hecht en ambitieus familiebedrijf. Alle bedrijven produceren of leveren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland.

Interesse?
We zien jouw sollicitatie, voorzien van CV en een persoonlijke motivatie, graag voor 3 november, tegemoet via vacature@roerinkfoodfamily.nl . Heb je vragen over de functie of wil je graag meer weten over De Dessert Meesters? Aarzel dan niet en neem dan contact op met Yvonne Holthuis via telefoonnummer 06-39074002 of y.holthuis@roerinkfoodfamily.nl.