Medewerker Customer Service Zuivelhoeve Winkelbedrijven (32-40 uur) Locatie: Oldenzaal


Zorg jij er voor dat in het hele land onze Zuivelhoeve winkels hun schappen kunnen vullen met de mooiste en lekkerste producten? Wil jij deel uit maken van het hechte en gedreven team van Zuivelhoeve Winkelbedrijven in Oldenzaal? Lees dan snel verder!

Medewerker Customer Service

Zuivelhoeve Winkelbedrijven (32-40 uur)

Locatie: Oldenzaal  

Zuivelhoeve Winkelbedrijven is een ambitieuze en groeiende franchise organisatie met ruim 70 winkels, allen gerund door ondernemers met een passie voor het vak. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten ambachtelijk bereide kaasspecialiteiten aangevuld met noten, tapas en andere delicatessen. 

De baan
In deze afwisselende functie ben je de schakel tussen onze winkels en onze leveranciers. Je bent  verantwoordelijk voor het gehele administratieve en logistieke proces van winkelbestelling tot uitlevering van de producten. Een samenvatting van jouw werkzaamheden:

 • Het ontvangen, verzamelen en verwerken van de winkelorders in een geautomatiseerd systeem. (woensdagavond/zondagochtend)
 • Het bestellen van goederen bij leveranciers.
 • Voorraden bijhouden en bestellingen van de voorraad artikelen maken.
 • Zorgen voor een correcte uitlevering van bestellingen naar de winkels toe o.a. uitdraaien van de orders voor de orderpickers en het administratief klaarzetten van pickorders in een geautomatiseerd systeem.
 • Bij manco’s of breuk spoedbestellingen regelen middels bijvoorbeeld een koerier.
 • Het inboeken en controleren van inkooporders, vrachtbrieven maken en aanmelden bij transporteurs.
 • Emballage crediteren wat er retour is gekomen en het bijhouden van de emballagestroom van leverancier en winkels.
 • Bestellen van pallets/emballage/kantoorartikelen/wikkelfolie/tussenfolie.
 • Alle voorkomende werkzaamheden die voorbij komen in de week van de vracht van het scannen van de vrachtbrieven en het printen van palletkaarten, tot het klaarmaken van pakketten voor de post of koerier.

Je werkt nauw samen met je collega’s van customer service en logistiek in het magazijn; samen vormen jullie een sterk en betrokken team die de klus iedere keer weer samen klaren. Bepaalt geen typische 9-5 baan dus!

Wij vragen

Jij bent een energiek, open persoon en hebt een positieve mindset. Administratief en communicatief ben je sterk en van nature ben jij service gericht. Daarbij werk je graag resultaatgericht, gestructureerd en nauwkeurig. En ook als de druk oploop hou jij het hoofd koel. Je voelt je thuis in onze no-nonsense en aanpakkerscultuur waar samenwerken voorop staat en we kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Heb je ook nog kennis van of affiniteit met ons specialiteitenassortiment dan is dat natuurlijk mooi meegenomen. 

Verder vragen we:

 • Je beschikt over MBO+  werk- en denkniveau
 • Je hebt eventueel al werkervaring in een soortgelijke functie opgedaan(B2B), het liefst binnen de foodsector of een franchise organisatie.
 • Voor deze functie is het een pré wanneer je 5 dagen per week aanwezig kunt zijn.

Nieuwsgierig geworden? Lees verder op Over ons - Zuivelhoeve

Roerink Food Family
Zuivelhoeve Winkelbedrijvenis samen met Zuivelhoeve Vers in Twekkelo en De Dessert Meesters in Oldenzaal, onderdeel van Roerink Food Family; een hecht familiebedrijf met drie verschillende bedrijven met één en dezelfde passie, namelijk het maken of verkopen van de allerlekkerste zuivelproducten. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, smaak is onze onderscheidende factor.

Interesse?
We zien jouw sollicitatie, voorzien van CV en een korte motivatie, graag tegemoet via vacature@zuivelhoeve.nl  Heb je vragen over de functie of wil je graag meer weten over Zuivelhoeve Winkelbedrijven? Aarzel dan niet en neem dan contact op met Yvonne Holthuis via telefoonnummer 06-39074002 of y.holthuis@roerinkfoodfamily.nl.