Verkoopmedewerker Zuivelhoeve | Veendam (8-16 uur / bijbaan)


Lijkt het jou super leuk om in een heerlijke delicatessenzaak te werken en steek je graag de handen uit de mouwen? Voor onze winkel in Veendam, zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ons team 1 tot 2 dagen per week komt versterken. Liefst ben je flexibel beschibaar op doordeweekse dagen. 

Verkoopmedewerker Zuivelhoeve | Veendam (8-16 uur)

 

Zuivelhoeve is een ambitieuze en groeiende franchise organisatie met ruim 80 winkels, allen gerund door ondernemers met een passie voor het vak. In onze Zuivelhoeve winkels wordt, naast onze eigen Zuivelhoeve producten, een uitgebreid assortiment gevoerd van Hollandse- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten. Ons motto is: “Als je weet wat je eet, proef je meer!”

Wil jij graag alles weten en leren over onze heerlijke kazen en noten en ben je op zoek naar een flexibele parttime (bij) baan? Dan maken wij graag kennis met jou!

De baan
Jij weet met enthousiasme de klanten op de juiste manier te helpen. Je zorgt ervoor dat de winkel er elke dag weer netjes uitziet zodat de klanten graag in de winkel komen.

Wij vragen
Jij bent iemand die er van geniet om klanten te helpen en te adviseren. Je bent leergierig en wilt je graag verdiepen in de producten die je verkoopt. Met jouw enthousiasme en inzet ben je echt een aanwinst voor het team. Je hebt oog voor detail, een goed gevoel voor commercie.

Bij voorkeur ben je beschikbaar op de donderdag.

Roerink Food Family
De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family, een hecht en ambitieus familiebedrijf. Alle bedrijven produceren of leveren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland.

Interesse?
Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van een korte motivatie en CV, graag tegemoet via vacature@zuivelhoeve.nl  Wil je meer weten over ons of over de vacature, neem dan contact op met Ans Odink, via 074-2424907.