IJsbereider | Productontwikkelaar De Dessert Meesters Oldenzaal (32-40 uur)


Kun jij toveren met smaken? Wil jij jouw creativiteit en goed ontwikkelde smaak graag inzetten om mooie nieuwe ijsproducten maken bij een gedreven en innovatief Twents familiebedrijf? Dit is een unieke kans!

IJsbereider | Productontwikkelaar De Dessert Meesters (32-40 uur)
Locatie: Oldenzaal

Bij De Dessert Meesters in Oldenzaal worden met veel liefde en passie de lekkerste desserts voor de retail gemaakt. Op basis van authentieke recepturen, ontwikkelen we op ambachtelijke wijze de lekkerste desserts. Zowel onder private label als fancy label worden de producten verkocht in 26 landen in Europa.

Als ijsbereider maak je deel uit van het team Productontwikkeling en ontwikkel je nieuwe producten in samenspraak met ons Sales & Marketing team. Kom jij met jouw kennis en ervaring in ijs of patisserie ons hechte en gezellige team versterken? 

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe smaken ijs en het bedenken van vernieuwende concepten.
  • Je berekent en maakt ijsrecepturen in onze goed uitgeruste keuken, waar jij als een chef de scepter zwaait.
  • Je gaat op zoek naar nieuwe grondstoffen bij bestaande en nieuwe (industriële) leveranciers.
  • Je organiseert tastings en ondersteunt bij productieproeven en 1e producties.
  • De keuken is jouw verantwoordelijkheid, daar hoort natuurlijk ook de schoonmaak en het onderhoud van de keukenapparatuur bij.
  • Ook maak jij met deze apparatuur andere lekker zuivelproducten, zoals vla & yoghurt op keukenschaal.

Wat vragen wij?
Jij bent een echte ijskenner, jij weet waar je het over hebt als het over ijs gaat. Je hebt dan ook al een aantal jaren ervaring in het werken met ijs, patisserie of kok. Verder heb je een MBO opleiding afgerond en voel je je thuis in onze no-nonsense en aanpakkerscultuur. Denk jij dat deze functie jou op het lijf geschreven is dan nodigen we je van harte uit om te reageren!

Wat biedt De Dessert Meesters?
Wij bieden een unieke, uitdagende baan in een ambitieus, jong team met een prettige werksfeer. Het gaat om een zelfstandige functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling omdat je in deze functie echt mee kunt groeien met ons bedrijf, en dat gaat heel erg hard! Meer weten? Kijk ook eens op onze website naar onze bedrijfsfilm!

Roerink Food Family
De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family. Alle bedrijven produceren of leveren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland.

Interesse?
We zien jouw sollicitatie, voorzien van CV en een persoonlijke motivatie, graag voor 19 december tegemoet via vacature@roerinkfoodfamily.nl. Heb je vragen over de functie of wil je graag meer weten over De Dessert Meesters? Aarzel dan niet en neem dan contact op met Yvonne Holthuis via telefoonnummer 06-39074002 of y.holthuis@roerinkfoodfamily.nl.