Winkelmanager Zuivelhoeve by Kaashuis Tromp Amsterdam Jordaan (fulltime)


Ben jij klaar voor je eigen winkel en is een kaasspeciaalzaak jouw ultieme droorm? Dan maken wij graag kennis met jou!

 

Winkelmanager Zuivelhoeve by Kaashuis Tromp

Amsterdam Jordaan (fulltime/parttime)

 

Wil jij onderdeel uitmaken van ons gepassioneerde winkelteam en verantwoordelijk worden voor het leveren van de beste service naar onze klanten? Wij zijn op zoek naar een (aankomend) winkelmanager / bedrijfsleider die graag met ons verder wil bouwen en ondernemen. 

De baan
Je beschikt over de natuurlijke drive om de verwachting van de klant te overtreffen en iedere klant meer dan tevreden naar buiten te laten lopen. Dit doe je door een nette, verzorgde winkel neer te zetten, met jouw oog voor detail ontglipt jou niets. Samen met ons professionele team zorg je voor een gezonde dosis klantobsessie. Jij weet anderen te inspireren en te motiveren. Daarnaast bedenk jij manieren om de merkbeleving onder onze klanten te vergroten.

Wij vragen
Jij bent enthousiast en gedreven om, samen met ons, iets moois neer te zetten, je legt de lat altijd hoog en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je wilt bij ons graag het vak leren door je 100% in te zetten en jezelf te ontwikkelen tot een kaas & noten specialist en een ambitieuze winkelmanager. Vanzelfsprekend doe je dit met een professionele, zelfstandige, commerciële en enthousiaste instelling!

Tot slot; voor ons is opleiding niet het belangrijkste. Affiniteit met onze producten, jouw persoonlijkheid, inzet en motivatie des te meer. Enige ervaring in de branche en goed cijfermatig inzicht is gewenst.

Wij bieden

  • De unieke mogelijkheid om als bedrijfsleider/winkelmanager verantwoordelijk te zijn voor een eigen winkel.
  • Een succesvolle retailformule.
  • Een interne opleiding als opstap naar kaas- en notenspecialist.

Nieuwsgierig geworden? Loop eens bij ons langs of bekijk de winkel online via Amsterdam Elandsgracht | Kaashuis Tromp

Interesse?
Wij zien we jouw sollicitatie, voorzien van een korte motivatie en CV,  graag tegemoet via vacature@zuivelhoeve.nl . Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve of Kaashuis Tromp? Dan kun je contact opnemen met Yvonne Holthuis via vacature@zuivelhoeve.nl.