Procesmanager operations Zuivelhoeve Winkelbedrijven Oldenzaal (40 uur)


Vind jij het leuk om je met procesverbeteringen bezig te houden en wil jij graag vanuit de logistieke operatie bijdragen aan de verdere ontwikkeling en groei van de Zuivelhoeve winkels? Lees dan snel verder!

 Procesmanager operations
Zuivelhoeve Winkelbedrijven (40 uur)

Locatie: Oldenzaal  

Zuivelhoeve Winkelbedrijven is een ambitieuze en snel groeiende franchise organisatie met ruim 75 winkels verspreidt door Nederland, allen gerund door ondernemers met een passie voor het vak. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten ambachtelijk bereide kaasspecialiteiten aangevuld met noten, tapas en andere delicatessen. Zorg jij met jouw analytische blik, hands-on mentaliteit en praktische aanpak, er straks voor dat onze logistieke operatie en administratie in Oldenzaal weer helemaal future proof is?

Binnen de afdeling Customer Service is een rol ontstaan voor iemand die sterk is in het initiëren en uitrollen van procesverbeteringen en hier vanuit de dagelijkse operatie projectmatig invulling aan gaat geven. Denk bijvoorbeeld aan projecten zoals het efficiënter inrichten van het bestelproces voor onze franchisers, de orderverwerking binnen Customer Service en het interne voorraadbeheer op ons distributiecentrum.

De baan

Je bent de schakel tussen onze winkels en onze leveranciers en bent verantwoordelijk voor het gehele proces wat hier bij komt kijken; van klantvraag tot uitlevering van de producten. Jouw uitdaging ligt in het verbeteren en het efficiënter inrichten van deze processen. In deze functie zit veel ruimte voor jouw toegevoegde waarde.

Een samenvatting van de werkzaamheden als procesmanager:

 • Het beheren en verwerken van alle klantorders binnen de huidige systemen.
 • Het verbeteren van de order flow naar de winkels toe; o.a. het uitdraaien van de orders voor de orderpickers en het administratief klaarzetten van pickorders in een geautomatiseerd systeem.
 • Het nauw samenwerken met leveranciers m.b.t. de leverwijze en leveringen van goederen.
 • Het implementeren van een nieuw voorraad beheer systeem.
 • Het  goed afhandelen van manco’s, breuk en/of spoedbestellingen
 • Het efficiënt plannen van alle leveringen in samenwerking met onze vaste transporteurs.
 • Het plannen van een efficiënte inslag van de goederen
 • Verantwoordelijk voor het ordepickproces.
 • Het beheren van de emballagestroom van leverancier en winkels.

Je werkt nauw samen met je collega’s van customer service en logistiek in het magazijn; samen vormen jullie een sterk en betrokken team die de klus iedere keer weer samen klaren.

Wij vragen
Jij bent een energiek persoon en hebt een prettige, positieve mindset. Mensen werken graag met jou samen, je bent onderzoekend en hebt een gezonde nieuwsgierigheid naar het hoe en waarom. Jij haalt energie uit bouwen aan verbeteringen, niet alleen, maar sámen, en vertaalt deze in slimme geautomatiseerde en gedigitaliseerde oplossingen. Analytisch, procesmatig en communicatief ben je dan ook goed onderlegd. Voor een nauwkeurige administratie draai jij je hand niet om. Ook heb je een goed gevoel voor commercie en ben je van nature sterk service gericht. Daarbij werk je graag resultaatgericht. Je voelt je thuis in onze no-nonsense en aanpakkerscultuur waar we kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Heb je dan óók nog kennis van of affiniteit met ons specialiteitenassortiment dan is dat natuurlijk mooi meegenomen. 

Verder vragen we:

 • HBO werk- en denkniveau verkregen vanuit opleiding of relevante werkervaring.
 • Aantoonbare affiniteit met en kennis van geautomatiseerde (ERP) systemen is een vereiste.
 • Bij voorkeur heb je werkervaring in een soortgelijke functie (B2B), het liefst binnen de foodsector of misschien wel bij een franchise organisatie.

Nieuwsgierig geworden? Lees verder op Over ons - Zuivelhoeve

Roerink Food Family
Zuivelhoeve Winkelbedrijven is samen met Zuivelhoeve Vers in Twekkelo en De Dessert Meesters in Oldenzaal, onderdeel van Roerink Food Family; een hecht familiebedrijf met drie verschillende bedrijven met één en dezelfde passie, namelijk het maken of verkopen van de allerlekkerste zuivelproducten. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, smaak is onze onderscheidende factor.

Interesse?
We zien jouw sollicitatie, voorzien van CV en een korte motivatie, graag tegemoet voor 16 januari via vacature@zuivelhoeve.nl . Heb je vragen over de functie of wil je graag meer weten over Zuivelhoeve Winkelbedrijven? Aarzel dan niet en neem dan contact op met Yvonne Holthuis via telefoonnummer 06-39074002 of y.holthuis@roerinkfoodfamily.nl.