Verkoopmedewerker Zuivelhoeve (parttime) Locatie: Berkel-Enschot (Noord-Brabant)


Lijkt het jou fantastisch om in een heerlijke delicatessenzaak te werken en steek je graag de handen uit de mouwen? Voor onze winkel in Berkel-Enschot, Noord-Brabant, zijn wij op zoek naar 2 enthousiaste collega's die ons team komen versterken.

Wij zoeken iemand die 30 uur per week beschikbaar is en iemand die ca. 10 uur per wil werken in de lekkerste winkel van Berkel-Enschot!

Verkoopmedewerker Zuivelhoeve (parttime)

Locatie: Berkel-Enschot (Noord-Brabant)

 

Zuivelhoeve is een ambitieuze en groeiende franchise organisatie met ruim 70 winkels, allen gerund door ondernemers met een passie voor het vak. In onze Zuivelhoeve winkels wordt, naast onze eigen Zuivelhoeve producten, een uitgebreid assortiment gevoerd van Hollandse- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten. Ons motto is: “Als je weet wat je eet, proef je meer!”

Word jij het gezicht van onze Zuivelhoeve winkel in Berkel-Enschot (Noord-Brabant) en wil je alles weten en leren over onze heerlijke kazen en noten? Dan maken wij graag kennis met jou!

De baan

Jij weet met enthousiasme en vakkennis de klanten op de juiste manier te helpen. Je zorgt ervoor dat de winkel er elke dag weer netjes uitziet zodat de klanten graag in de winkel komen.

Wij vragen

Jij bent iemand die er van geniet om klanten te helpen en vakkundig te adviseren. Je bent leergierig en wilt je graag verdiepen in de producten die je verkoopt. Met jouw enthousiasme en inzet ben je echt een aanwinst voor het team. Je hebt oog voor detail, een goed gevoel voor commercie.

Roerink Food Family
De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family, een hecht en ambitieus familiebedrijf. Alle bedrijven produceren of leveren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland.

Interesse?

Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van korte motivatie en CV, graag tegemoet via vacature@zuivelhoeve.nl. Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve? Neem dan contact op met Yvonne Holthuis, Recruiter, via 06-39074002.