Bedrijfsleider Zuivelhoeve by Kaashuis Tromp | Amsterdam Zuid (fulltime)


Heb jij een passie voor retail en ben jij een echte kaas liefhebber? Dan maken wij graag kennis met jou!

Bedrijfsleider Zuivelhoeve by Kaashuis Tromp | Amsterdam Zuid (fulltime)

Onze kaasspeciaalzaak bevindt zich in de mooiste versstraat van Nederland. Een straat met naast ons o.a. een slagerij, bakker, visspecialist, en veel meer. Door dit grote aanbod aan vers kunnen wij ons echt onderscheiden in kaas. En dat is dan ook onze grootste passie. Al meer dan dertig jaar runnen wij onze winkel met liefde. 

Wij zijn gericht op service en kwaliteit en willen ons team uitbreiden met een ervaren kracht die, na bij ons ingewerkt te zijn, ook onze winkel kan openen en sluiten op dagen dat wij zelf vrij zijn. Je krijgt bij ons vrijheid voor je creatieve ideeën en je bent één van de vaste gezichten van onze winkel. Een praatje met de klant, advies op maat, dat is waar wij goed in zijn.

De baan
Je hebt een natuurlijke drive om de verwachting van de klant te overtreffen en iedere klant meer dan tevreden naar buiten te laten lopen. Dit doe je door een nette, verzorgde winkel neer te zetten, met jouw oog voor detail ontglipt jou niets. Samen met ons team zorg je voor een gezonde dosis klantobsessie. Jij weet anderen te inspireren en te motiveren. Daarnaast bedenk jij manieren om de merkbeleving onder onze klanten te vergroten.

Wij vragen
Jij bent enthousiast en gedreven om iets moois neer te zetten, je legt de lat altijd hoog en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je wilt bij ons graag het vak leren door je 100% in te zetten en jezelf ontwikkelen tot een kaas specialist en een ambitieuze winkelmanager. Ervaring is fijn, kennis van kaas is niet verplicht. Affiniteit met onze producten, jouw persoonlijkheid, inzet en motivatie des te meer.

Wij bieden
Naast een marktconform salaris en een leuke werkplek geven we jou ook de kans om jezelf te ontwikkelen. Wij bieden verschillende cursussen aan om jezelf te verbeteren in kaas, wijn, verkoop etc.

Interesse?
Wij zien jouw sollicitatie, voorzien van een korte motivatie en CV,  graag tegemoet via vacature@zuivelhoeve.nl . Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve? Dan kun je contact opnemen met Ans Odink, HR Manager, via 074-2424907.