Operator | Mixmaker De Dessert Meesters


Werk je nu als operator en wil je iets meer met jouw kookkunsten doen? Lees dan snel verder, misschien is dit jouw volgende baan!

Procesoperator | IJsbereider Dessert Meesters

Oldenzaal (40 uur)

Bij De Dessert Meesters in Oldenzaal worden met veel liefde en passie de lekkerste desserts voor de retail gemaakt. Op basis van authentieke recepturen, ontwikkelen we op ambachtelijke wijze de lekkerste desserts. De allerbeste kwaliteit ingrediënten zorgen voor unieke smaakcombinaties. Zowel onder private label als fancy label worden de producten verkocht in 26 landen in Europa.

Als Procesoperator ben je mede verantwoordelijk voor een efficiënt en kwalitatief goed verloop van de bereiding van onze producten. Werkzaamheden worden op dit moment nog in een 3 ploegencyclus verricht. Vanaf 2023 verwachten we over te gaan naar een 2-ploegen tijdrooster. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team van ijsbereiders bij de mix afdeling komt versterken en bij ons het vak wil leren!

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan ook eens op www.dedessertmeesters.nl

Als Procesoperator | IJsbereider

  • Mix, bereid en kook je de ijsproducten volgens de aangeleverde recepten. Hierbij komt jouw gevoel voor verhoudingen en cijfermatig inzicht goed van pas.
  • Jij controleert het eindproduct altijd voor het afgevuld mag worden.
  • Het reinigen en desinfecteren van de procesinstallaties valt ook onder jouw verantwoordelijkheid.
  • Eventuele storingen weet jij te traceren, analyseren en op te lossen.
  • Administratieve gegevens verwerk je tijdig en nauwkeurig.
  • In deze rol heb je veel contact met collega’s bij o.a. productie, kwaliteit, de technische dienst, productontwikkeling en logistiek.

Wij vragen
Procesoperator IJsbereider ben je niet, dat wórd je en wij leren het je graag!

Om goed in dit vak te worden vragen we minimaal een relevante MBO opleiding (niveau 4). Jij bent iemand die van aanpakken houdt en veel verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Je hebt bij voorkeur een bakkers- of koks achtergrond; jouw gevoel voor de verhoudingen in de recepturen helpt je namelijk het vak goed onder de knie te krijgen en misschien wel de beste te worden. Je werkt van nature nauwkeurig, gaat altijd voor kwaliteit en ook als de werkdruk op loopt hou jij het hoofd ‘koel’.

Verder vragen we:

  • Kennis van HACCP, jij bent continue alert op een hygiënische werkwijze
  • Vapro B/C
  • Bereidheid om te starten in een 3 ploegencyclus. Vanaf 2023 verwachten we over te gaan naar een 2-ploegen tijdrooster. 

Wij zijn
De Dessert Meesters is samen met Zuivelhoeve Vers en Zuivelhoeve Winkelbedrijven onderdeel van Roerink Food Family, een hecht en ambitieus Twents familiebedrijf. Wil jij hier deel van uitmaken en ben je klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière?

Interesse?
We zien jouw sollicitatie graag voor voorzien van CV en een korte motivatie, tegemoet via vacature@zuivelhoeve.nl. Heb je vragen over de functie of wil je graag meer weten over De Dessert Meesters? Aarzel dan niet en neem dan contact op met Yvonne Holthuis via telefoonnummer 06-39074002 (ook WhatsApp) of y.holthuis@roerinkfoodfamily.nl.