Key Accountmanager Foodservice | Retail Zuivelhoeve (fulltime)


Ben jij gek op onze zuivelproducten en wil jij met jouw commerciële drive en bewezen talent voor onderhandelen onze foodservice tak verder uitbouwen? Om onze groeiambities te realiseren willen we ons salesteam in Hengelo (Ov) versterken.

Key Accountmanager Zuivelhoeve (40 uur)

(Midden-Oost) Nederland

 

Zuivelhoeve is producent van hoogwaardige en innovatieve zuivelproducten voor zowel retail-als foodservice markt in de focusgebieden Nederland, Duitsland en België. Wat in 1981 is begonnen met de verkoop van zuivelproducten vanaf de boerderij, is na 40 jaar uitgegroeid tot een familiebedrijf waar met gepaste trots dagelijks gewerkt wordt aan de lekkerste ambachtelijke zuivelproducten. 

Onze plattelandszuivel wordt gemaakt van 100% verse weidemelk. De combinatie van de stevige yoghurt, het lekkerste fruit en de transparante bijzondere verpakking maakt dat onze producten onderscheidend zijn in de markt. Met ons uitgebreide assortiment zijn diverse gebruiksmomenten in te vullen, maar allemaal ‘onmeunig lekker’. Ons motto is: als je weet wat je eet, proef je meer!

Ben jij ambitieus en heb je een intrinsieke motivatie om te scoren en winnen? Heb jij een sterke commerciële drive en wil je graag jouw netwerk en retail sales ervaring inzetten voor Zuivelhoeve vanuit een ‘keten-benadering’? Dan maken wij graag kennis met jou!

De baan

Als key account manager Foodservice zorg je voor de steeds groeiende verkoop van producten van Zuivelhoeve door middel van acquisitie, sales en relatiebeheer binnen het Out-of-Home | Foodservice segment. De belangrijkste afnemers binnen jouw focusgebied zijn zorginstellingen en cateraars. Je bent in deze rol verantwoordelijk voor omzet, resultaat, rendementsverbetering en een optimale samenwerking bij bestaande relaties, zowel klanten als groothandels. Jouw belangrijkste taken & verantwoordelijkheden kort samengevat:

  • Het leggen en onderhouden van contacten, het maken van afspraken, het uitbrengen van offertes en het contracteren van nieuwe klanten.
  • Zelfstandig onderhandelen en het voeren van jaargesprekken op hoofdkantoorniveau.
  • Input leveren en sparren over prijsbeleid.
  • Het analyseren van marktcijfers en het vastleggen van bezoekrapportage in het  Verkoop informatiesysteem.
  • Pro-actief meedenken met de categorievisie van de verschillende accounts.
  • Het zelfstandig verzorgen van testen en demonstraties bij relaties.
  • Het mede organiseren en draaien van beurzen.

Wij vragen

Om succesvol te zijn in deze zelfstandige, commerciële en uitdagende functie, beschik je over een aantal jaren sales of bijvoorbeeld inkoop ervaring, opgedaan in de retail- of foodservice tak. Je hebt bij voorkeur al een netwerk opgebouwd binnen de zorg. Bovenal ben je een scherpe onderhandelaar, jij gaat overtuigend en resultaatgericht voor de beste prijs. Daarnaast ben je een netwerker die stevig in de schoenen staat. Je komt te werken binnen een gezellig en hecht team waar kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Verder vragen we:

  • Een afgeronde commerciële opleiding met HBO werk- en denkniveau.
  • Standplaats voor deze functie is Hengelo, Overijssel. Bij voorkeur ben je woonachtig in Oost of Midden Nederland.

Werken bij Roerink Food Family

Zuivelhoeve is samen met De Dessert Meesters en Zuivelhoeve Winkelbedrijven, onderdeel van Roerink Food Family, een familiebedrijf met drie verschillende bedrijven en een gezamenlijke passie voor zuivel. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, variërend van Boer’n Yoghurt® en de lekkerste desserts gemaakt van verse melk. Smaak is onze onderscheidende factor.

Samen werken we aan hetzelfde doel: een succesvolle rol in de (inter)nationale retail en foodservice markt vervullen. Met dezelfde Twentse nuchterheid van vroeger, produceren we vandaag de dag nog steeds zuivelproducten met de puurste weidemelk. En waar de markt van zuivelproducten verandert, verandert Roerink Food Family mee. Wij staan voor eerlijke versproducten van hoge kwaliteit en dat proef je. Zo zorgen we ervoor dat iedereen, elke dag kan genieten van de lekkerste zuivelproducten. Er is genoeg ruimte voor groei en ontwikkeling.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over ons?  Neem even de tijd om deze tekst te lezen - Zuivelhoeve

Interesse?
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet, voorzien van CV en motivatie, via vacature@zuivelhoeve.nl. Heb je vragen over de functie of wil je graag meer weten over Zuivelhoeve en Roerink Food Family? Neem dan contact op met Yvonne Holthuis via telefoonnummer 06-39074002 of y.holthuis@roerinkfoodfamily.nl.