Medewerker Logistiek Oldenzaal (fulltime)


Ben jij ambitieus en wil je graag meer doen dan alleen orders picken? Kom werken bij De Dessert Meesters en groei mee met ons mooie familiebedrijf, waar we het lekkerste ijs voor de retail in Europa maken.

Medewerker Logistiek | De Dessert Meesters
Oldenzaal (fulltime)

 

Als medewerker Logistiek ben jij vanuit ons ultra moderne dienstencentrum in Oldenzaal, verantwoordelijk voor de verlading van de geproduceerde producten naar het betreffende warehouse. Je werkt samen met een gedreven team in een 2-ploegen dienst.

Vind jij het leuk om afwisselende werkzaamheden te hebben en ben jij iemand die het werk ziet liggen en de werkprocessen goed kan overzien? Dan nodigen wij je van harte uit om eens te komen praten én kijken. Bel Yvonne Holthuis via 06-390 74 002 (ook WhatsApp) of mail je CV naar vacature@dessertmeesters.nl  Mocht je eerst nog vragen hebben neem dan ook gerust contact met mij op.

Wat ga je doen?

 • Het ontvangen en controleren van producten van de productieafdeling. Dit gebeurt conform richtlijnen, wat o.a. inhoudt dat artikelen worden opgeslagen in de koelcel, rekening houdend met terugkoeltijden.
 • Vervolgens worden de door jou stabiel gestapelde pallets geseald en efficiënt verladen in de oplegger, welke de voorraden na het warehouse zal vervoeren.
 • Je voert administratieve werkzaamheden uit,  waaronder het opboeken middels scanning, van ontvangen voorraden in het ERP-systeem. Verder worden de vrachtbrieven uit het ERP systeem gegenereerd.
 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor verschillende expeditie werkzaamheden zoals de aanname en controle van ontvangen goederen, aangeleverd door derden. Deze goederen boek je in en draai je de labels van uit. De afvoer van afvalstromen en het verwerken van retourgoederen, waaronder emballage.  

Wij vragen:

Je hebt een zelfstandige werkhouding met een behoorlijke dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Je werkt secuur en overziet de logistieke processen. Ook als de werkdruk oploopt hou jij het hoofd koel, de temperatuur zal je hierbij helpen want je werkt in natuurlijk in gekoelde ruimtes. Je wilt je heel graag verder ontwikkelen en vindt het leuk om vanuit jouw rol bij te dragen aan het succes van ons mooie familiebedrijf. Verder vragen we:

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau.
 • Je heb werkervaring in een soortgelijke functie en hebt eerder met succes op een heftruck/reachtruck gereden (Certificaat kun je bij ons halen als je dat niet hebt)
 • Je hebt kennis van HACCP en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden:

 • Een mooie zelfstandige baan binnen een enthousiast team bij een sterk groeiend familiebedrijf waar volop geïnvesteerd wordt in de toekomst.
 • Veel afwisseling, verantwoordelijkheid en kansen voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei.
 • Een goed salaris, passend bij jouw opleiding en ervaring.
 • Je werkt in 2 ploegen van 6.00 - 15.00 uur of van 15.00 - 00.00 uur conform rooster. We zijn gevestigd aan de Hanzepoort 11 in Oldenzaal. 
 • 25 vakantiedagen | goede pensioenregeling | 8% vakantiegeld.
 • Een mooie moderne werkomgeving waarbij je er rekening mee moet houden dat je in een gekoelde (vries)omgeving werkt, waar je jezelf uiteraard met gepaste kleding goed tegen beschermt waardoor het goed te doen is. (mag je ook zelf komen testen natuurlijk!)

Wij zijn
Bij De Dessert Meesters in Oldenzaal worden met veel liefde en passie de lekkerste desserts voor de retail gemaakt. Op basis van authentieke recepturen, ontwikkelen we op ambachtelijke wijze de lekkerste desserts. De allerbeste kwaliteit ingrediënten zorgen voor unieke smaakcombinaties. Zowel onder private label als fancy label worden de producten verkocht in 26 landen in Europa. 

De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family. Alle bedrijven produceren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland.

Interesse?
Bel Yvonne Holthuis, Recruiter, via 06-390 74 002 (ook WhatsApp) of mail naar je CV met een korte motivatie naar vacature@dessertmeesters.nl Een afspraak is snel gemaakt!