Medewerker Finance Zuivelhoeve Oldenzaal (28-32 uur)


Lijkt het jouw mooi om deel uit te maken van een groeiend Twents familiebedrijf en wil jij graag bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de afdeling Finance? Dan maken we graag kennis met jou.

  Finance medewerker (28-32 uur)

Zuivelhoeve Winkelbedrijven Oldenzaal

 

Zuivelhoeve Winkelbedrijven is een ambitieuze en groeiende franchise organisatie met ruim 75 winkels, allen gerund door ondernemers met een passie voor het vak. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten ambachtelijk bereide kaasspecialiteiten aangevuld met noten, tapas en andere delicatessen.

Als medewerker Finance voor de franchise organisatie werk je vanuit ons moderne kantoor in Oldenzaal, binnen een gezellig en gedreven team. Je wordt mede verantwoordelijk voor de financiële administratie, waaronder het verwerken van verkoop- en inkoopfacturen en de gerelateerde administratie. In deze zelfstandige functie kun je meegroeien met de organisatie en vanuit jouw affiniteit met automatiseringssystemen, bijdragen aan de verdere digitalisering en efficiency van werkprocessen binnen de afdeling Finance.

 

Het basis takenpakket ziet er als volgt uit:

 • Het opmaken van facturen middels een geautomatiseerd systeem;
 • Het wekelijks controleren van debiteurenoverzichten. Actie ondernemen op eventuele achterstanden;
 • Verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie waaronder coderen, inboeken, fiatteren  en betalingen klaarzetten;
 • Controleren van sub administraties binnen het grootboek. Op regelmatige basis voorraadlijsten controleren met grootboek;
 • Het boeken van betalingen en controle op saldi;
 • Het bijhouden van activa-staten en het ten dele voorbereiden van de managementrapportages.

 Wij vragen

 • Je bent een initiatiefrijke, enthousiaste team-player die zich graag verder wil ontwikkelen en stevig in zijn schoenen staat. Belangrijk is dat je een sterke affiniteit hebt met automatiseringssystemen. Kennis van ISP en/of M3 is een pré. Analytisch ben je sterk en je werkt van nature vlot en secuur.
 • Je hebt een financiële HBO opleiding afgerond (Bedrijfseconomie of Finance Control bijvoorbeeld) en bent een starter op de arbeidsmarkt. Het lijkt je mooi om je bij een innovatief familiebedrijf te kunnen ontwikkelen, waar je mee kunt groeien met de functie.
 • Of misschien beschik je wel over een afgeronde MBO opleiding richting Bedrijfsadministratie en heb je al een aantal jaren werkervaring als administrateur. Ook dán maken we graag kennis met jou.

Wij bieden

 • Een zelfstandige baan met veel ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een goed salaris, passend bij jouw opleiding en ervaring.
 • Personeelskorting op producten uit onze Zuivelhoeve winkels.
 • Een uitstekende pensioenregeling, 8% vakantietoeslag en 25 vakantiedagen.


Roerink Food Family

Zuivelhoeve Winkelbedrijvenis samen met Zuivelhoeve Verkoop en Produktie in Hengelo en De Dessert Meesters in Oldenzaal, onderdeel van de Roerink Food Family; een hecht familiebedrijf met verschillende bedrijven met één en dezelfde passie, namelijk het maken of verkopen van de allerlekkerste (zuivel-)producten. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, smaak is onze onderscheidende factor.

Interesse?
We zien jouw sollicitatie, voorzien van CV en een korte motivatie, graag tegemoet via vacature@zuivelhoeve.nl  Heb je vragen over de functie of wil je graag meer weten over Zuivelhoeve Winkelbedrijven? Aarzel dan niet en neem dan contact op met Yvonne Holthuis via telefoonnummer 06-39074002 of y.holthuis@roerinkfoodfamily.nl.