Stagiair Marketing De Dessert Meesters Oldenzaal (32-40 uur)


Zoek jij een brede marketing stage waarbij je volop mogelijkheden krijgt om te kiezen waar jij je mee bezig wilt houden en alles te weten komt over NPD? In Oldenzaal bij De Dessert Meesters (onderdeel van Zuivelhoeve/RoerinkFoodFamily) is plek voor een gedreven en enthousiaste stagiair. 

Stagiair Marketing (32-40 uur) 

De Dessert Meesters | Oldenzaal 

 

Bij De Dessert Meesters maken we het lekkerste ijs voor retailers over de hele wereld! Als premium private label producent verkopen we hoge kwaliteit ijs in 27 landen. We zijn continu bezig om ons ijs lekkerder te maken, mooier te presenteren en nieuwe producten te introduceren. We kunnen jouw hulp daarbij goed gebruiken!

Als stagiair maak je onderdeel uit van ons team en krijg je de kans om een (pro)actieve bijdrage te leveren aan alles wat we doen! Lijkt het je mooi jouw stage bij een ambitieus familiebedrijf te lopen? Bel of mail ons dan!

Wat ga je doen?

  • Je werkt mee aan het introduceren van de lekkerste ijsproducten, en als je zelf goede ideeën hebt mag je die uitvoeren.
  • Je kijkt naar trends in de ijsmarkt, op basis waarvan we nieuwe smaken ontwikkelen.
  • Als je goed bent in content schrijven en dit leuk vindt, ga je dit maken voor de websites en social media kanalen.
  • Kun je goed overweg met photoshop? Dat komt goed van pas, maar het is geen vereiste.
  • Je ondersteunt bij de dagelijkse werkzaamheden, dit is heel gevarieerd werk en er is altijd veel te doen; van het verzenden van pakketten, tot het regelen van fotografiesessies en het maken van marketinguitingen. Zo leer je het bedrijf helemaal kennen, wat heel leerzaam is.

Wat vragen wij?

  • Je bent bij voorkeur een 3e-jaars HBO- of Universitaire student met passie voor marketing. Je volgt een opleiding in de richting Bedrijfskunde, Commerciële economie, Small Business en Retailmanagement, Food & Business of een andere marketing gerelateerde opleiding.
  • Je bent op zoek naar een meewerkstage van 32-40 uur per week.
  • Je bent een echte aanpakker met een can-do-mentaliteit
  • Je beschikt bij voorkeur over een rijbewijs
  • Je bent enthousiast en neemt initiatief

Wat biedt De Dessert Meesters?

De Dessert Meesters biedt een verantwoordelijke en uitdagende stage in een enthousiast, jong team met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en feedback.
Kijk voor een indruk van het bedrijf op onze website.

Spreekt deze stageplaats je aan? 

We zien jouw sollicitatie, voorzien van CV en een persoonlijke motivatie, graag tegemoet via vacature@dessertmeesters.nl 
Heb je vragen over de stage of wil je graag meer weten over De Dessert Meesters? Aarzel dan niet en neem dan contact op met Yvonne Holthuis via telefoonnummer 06-39074002 of via y.holthuis@roerinkfoodfamily.nl.