Logistiek Coördinator Zuivelhoeve (40 uur)


 Ligt jouw passie in de logistiek en ben jij sterk in het aansturen, overzien en plannen van logistieke processen? Dan maken we graag kennis met jou! 

Logistiek Coördinator Zuivelhoeve (40 uur)

Hengelo

 

 Zuivelhoeve is producent van hoogwaardige en innovatieve zuivelproducten voor zowel retail- als foodservice markt in de focusgebieden Nederland, Duitsland en België. Wat in 1981 is begonnen met de verkoop van zuivelproducten vanaf de boerderij is uitgegroeid tot een familiebedrijf, waar met gepaste trots dagelijks gewerkt wordt aan de lekkerste ambachtelijke zuivelproducten. 

Als Logistiek Coördinator ben je verantwoordelijk voor alle logistieke activiteiten binnen Zuivelhoeve en ben je de belangrijke schakel tussen de afdelingen Logistiek, Productie en Customer Service. Jij bent in staat het gehele logistieke speelveld met de verschillende processen te overzien en te plannen.

Is deze rol jou op het lijf geschreven en lijkt het je een mooie uitdaging om in de toekomst een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling en automatisering van onze logistieke processen? Aarzel dan niet om te reageren; we nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen in ons mooie, duurzame en vernieuwde warehouse in Twekkelo.

Nieuwsgierig? Lees verder op onze website: Duurzame zuivel, gemaakt met respect voor onze koeien, onze boeren en het milieu. - Zuivelhoeve

De baan
Binnen het logistieke team ben je verantwoordelijk voor het efficiënte en soepele verloop van de in- en uitslag, de opslag, de orderpick en de dagelijkse uitleveringen. Je coördineert alle logistieke werkzaamheden op de vloer en stuurt hiervoor een groot team aan bestaande uit reachers, orderpickers en operators (totaal ruim 20 medewerkers). Daarbij ben je verantwoordelijk voor een efficiënte personeelsplanning en inzet van alle medewerkers.

Jouw takenpakket ziet er verder als volgt uit:

 • Het voorraadbeheer en verwerken/afmelden van de orders in ons ERP systemen.
 • Het signaleren van bijzonderheden – bijvoorbeeld breuk of onvoldoende voorraad en hierop actie ondernemen.
 • Beheren en borgen van de KPI’s, inclusief het maken van de analyses hierop en het calamiteitenbeheer.
 • Beheer van het machinepark als het gaat om onderhoud/vervanging en de contacten onderhouden met de leveranciers.
 • Analyseren en optimaliseren van processen, waaronder ICT-trajecten en deelname aan verbetertrajecten.

In deze functie werk je in dagdienst en rapporteer je aan de Manager Operations waarmee je nauw samenwerkt.

Wij vragen
Jij bent iemand die naast de nodige relevante logistieke ervaring, beschikt over goede communicatieve vaardigheden; jij durft beslissingen te nemen en communiceert overtuigend op een prettige manier, waarbij je als leidinggevende een goed oog en gevoel hebt voor de medewerkers in de operatie.

 • Je hebt HBO-niveau, bij voorkeur richting Logistiek.
 • Je beheerst de Nederlandse taal en hebt kennis van de wettelijke richtlijnen en voorschriften op het gebied van HACCP.  
 • Je bent proactief, bijzonder servicegericht en werkt zelfstandig met een behoorlijke dosis verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Tot slot ben je analytisch goed onderlegd.

Wij bieden

 • Een uitdagende, afwisselende en zelfstandige baan met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • De kans om bij te dragen aan verdere professionalisering van logistiek binnen Zuivelhoeve.
 • Een prima salaris passend bij jouw opleiding en ervaring, 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling.
 • Een prettige, landelijke en duurzame werkomgeving waar samenwerken en kwaliteit voorop staan.

 Roerink Food Family

Zuivelhoeve is onderdeel van Roerink Food Family, een familiebedrijf met drie verschillende bedrijven en een gezamenlijke passie voor zuivel. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, variërend van Boer’n Yoghurt® en de lekkerste desserts gemaakt van verse melk. Smaak is onze onderscheidende factor.

Interesse?
We zien jouw sollicitatie graag voor 15 mei tegemoet, voorzien van CV en een korte motivatie, via vacature@zuivelhoeve.nl. Heb je vragen over de functie of wil je graag meer weten over Roerink Food Family? Neem dan contact op met Yvonne Holthuis via telefoonnummer 06-39074002 of y.holthuis@roerinkfoodfamily.nl.